До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Зак Ефрон у фільмі "Гарний, поганий, злий"

Стрімінгова платформа Netflix представила новий трейлер до фільму "Гарний, поганий, злий" про серійного вбивцю Теда Банді з Заком Ефроном у головній ролі.

Зак Эфрон у фільмі "Гарний, поганий, злий"

Зак Ефрон грає відомого американського серійного вбивцю Теда Банді. Сюжет фільму пов'язаний не стільки з вбивствами Банді, а й зосереджений на тому, як герой вплинув на своє оточення. Перш за все, "Гарний, поганий, злий" – це хроніка злодіянь маніяка очима його дівчини Елізабет Клопфер, яка роками відмовлялася вірити в правду про його злочини. Клопфер зіграла Лілі Коллінз, інші ключові ролі виконали Кая Скоделаріо, Джим Парсонс і Джон Малкович. Останній грає роль Едварда Коварта, суддю, який головував на процесі Банді.

Реклама
Зак Ефрон і Лілі Коллінз у фільмі "Гарний, поганий, злий"

"Незважаючи на те, що було багато фільмів про серійних убивць, я хотів зосередитися на тому, як цей серійний вбивця використовував свою чарівність, щоб замилити очі своїм близьким, поки він полював на десятки жертв. Це портрет спокушання і зради з боку психопата, портрет облуди, історія про неймовірну майстерність маніпуляції, що поширювалася не тільки на близьких, а й на систему правосуддя, засоби масової інформації і суспільство", – розповів про фільм лауреат премії" Оскар ", режисер Джо Берлінджер.

Зак Ефрон у фільмі "Гарний, поганий, злий"

Незважаючи на те, що сам фільм отримав неоднозначні відгуки після його прем'єрного показу на кінофестивалі "Санденс", критики зійшлися на тому, що це одна з найкращих ролей Ефрона за всю його кар'єру. Раніше цього року Netflix вже випускав фільм про маніяка. "Бесіди з вбивцею: Записи Теда Банді" – документальна серія, основана на записах, в яких Банді "наполовину зізнається" у скоєнні злочинів.

Передбачається, що Тед Банді зґвалтував і вбив більше 30 жінок, перш ніж він був спійманий і страчений у в'язниці штату Флорида 1989 року. Вихід проекту збігається з 30-річчям від дня його страти.

Прем'єра фільму "Гарний, поганий, злий" запланована на 3 травня 2019 року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.