До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ice Ice Baby: новий колір волосся Зака Ефрона

Зак Ефрон зробив рішучий крок і кардинально змінив колір волосся. В межах кінофестивалю Sundance 2019, де він просував свій новий фільм "Красивий, поганий, злий", замість звичного каштанового відтінку на голові Ефрона сяяла платинова шевелюра.

Зак Ефрон на кінофестивалі Sundance 2019

Останнім часом Ефрон не єдиний голлівудський актор, який дотримується цього вже усталеного каліфорнійського тренду: минулого місяця Ансель Елгорт теж "знебарвився", та й Адам Левін, Джаред Лето і Зейн Малік раніше бавилися у платинових блондинів. Як і багато хто з цих людей, Ефрон волів зберегти свою брутальну бороду в природному коричневому відтінку, таким чином створив контраст в образі.

Реклама

<b>Guys go blonde</b>

Якщо взяти до уваги, що відтінок є одним з найскладніших для догляду: потрібні регулярне підфарбовування коренів і постійні сеанси тонування, щоб не дати волоссю стати латунним – цікаво, як довго Ефрон його підтримуватиме. Якщо припустити, що такі зміни – це всього лише підготовка до нової ролі, то Ефрон наполіг, що це був його особистий вибір.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.