До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тільда Свінтон і Білл Мюррей у новому фільмі Джима Джармуша

Після інтроспективної драми "Патерсон" Джим Джармуш повертається на великі екрани з комедією The Dead Do not Die ("Мертві не помирають").

Білл Мюррей і Адам Драйвер у фільмі "Мертві не помирають"

У кінострічці The Dead Do not Die Адам Драйвер і Білл Мюррей грають місцевих поліцейських, які повинні захистити місто від нападу зомбі. Хоча подальші деталі сюжету залишаються в таємниці, картина обіцяє стати хітом. Для неї Джармуш зібрав зоряний акторський склад. У трейлері до майбутнього фільму з'являються: Адам Драйвер, Білл Мюррей, Хлоя Севіньї, Тільда Свінтон, Селена Гомес, Денні Гловер, Остін Батлер, Калеб Лендрі Джонс й Іггі Поп.

Реклама
Адам Драйвер, Хлоя Севіньї і Білл Мюррей у фільмі "Мертві не помирають"

Останні релізи Джима Джармуша відбулися 2016 року: "Патерсон" (у головній ролі Адам Драйвер) і документальний фільм про Іггі Поп "Gimme Danger. Історія Іггі й The Stooges". Прем'єри обох фільмів минули у межах Каннського кінофестивалю. Ймовірно, Джармуш повернеться на набережну Круазет з новою стрічкою, якщо взяти до уваги, що компанія-дистриб'ютор фільму Focus Features планує випустити картину влітку. Focus Features часто підтримують творців і привозять стрічки в Канни ("Фатальна спокуса" Софії Копполи 2017 року і "Чорний куклускланівець" Спайка Лі 2018 року), тому "Мертві не помирають" не повинен стати винятком.

Прем'єра фільму "Мертві не помирають" запланована в кінотеатрах на 14 червня 2019 року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.