До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкраще взуття на Тижні моди в Лондоні

Тиждень моди в Лондоні підтримав багато тенденцій, які вже були показані в Нью-Йорку. На тутешніх подіумах також було багато білого лаконічного взуття і туфель з помітним декором, але були й різноманітні моделі на платформі чи зі шнурівкою. Vogue.ua зібрав головне взуття з London Fashion Week.

Білий

Біле взуття продовжує свою тріумфальну ходу. У Лондоні перед ним не змогли встояти бренди Simone Rocha, Peter Pilotto й Emilia Weakstead.

Реклама

<b>LFWWhiteShoes</b>

Платформа й стійкий каблук

Взуття на платформі люблять ті, хто звик звик завжди бути на висоті, але при цьому пересуватися швидко й почуватися комфортно. Найбільше розмаїття босоніжок на платформі продемонструвала Мері Катранзу, колекція якої натхнення дитинством і конструкторами LEGO. Туфлі ж на стійкому каблуку можна знайти в колекції Peter Pilotto – британський дует зробив їх у всіх кольорах веселки.

<b>LFWPlatforms</b>

Спорт

Кросівки знову повертаються на подіум: Джорджіо Армані пропонує носити їх у парі з фатиновими спідницями, а в колекції Versus вони йдуть в парі з брючними костюмами в строгу клітинку. Також шанувальникам комфортного взуття варто звернути увагу на нові колекції Joseph и J.W.Anderson.

<b>LFWSport</b>

Шнурівка

Взуття зі шнурівкою, яке було особливо популярним в нульових, обрали Давид Кома, Мері Катранзу, Антоніо Берарді й Джуліан Макдональд.

<b>LFWShnurovka</b>

Читайте також:

Ключевые аксессуары коллекции Burberry осень-зима 2017/2018

Лучшая обувь на Неделе моды в Нью-Йорке

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.