До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

"Кроме тебя": слухаємо новий трек Івана Дорна

Понад рік тривала творча відпустка музиканта Івана Дорна — і ось тепер артист повернувся з новою музикою. Іван випустив стильний романтичний трек "Кроме тебя", який напевне стане гітом цієї весни. Пісню Дорн написав разом із саундпродюсером і музикантом Рожденом Анусі. За словами співака, трек народився дуже швидко й натхненно.

"Ми написали цю пісню за одним присідом, — розповідає Іван. — Зустрілися з Рожденом у „Майстерні", він сів за клавіші, почав грати якусь гармонію, я щось наспівав у мікрофон. І найдивніше — мелодія йшла відразу зі словами, це був просто потік, який я зловив на місці й тоді, звісно ж, не думав, що це вже готовий варіант. Як нам здалося, нічого особливого не вийшло, ми розійшлися. Потім у Рождена зламався комп і всі демки й пісні згоріли. Але наш проєкт у дивний спосіб уцілів на iCloud. Ми були в шоку, Рожден переслухав проєкт — розкопав там два куплети й приспів, і сказав: „Чувак, дивись! У нас є пісня!". Так що ця пісня — момент справжнього чистого натхнення, і ми нічого не змінювали в ній!"

Реклама
Іван Дорн (фото Ксенія Каргіна)

Про те, як Іван Дорн провів карантин, навіщо опанував бас-гітару і яким буде його новий альбом — читайте у великому інтерв’ю Івана для Vogue UA MAN.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.