До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

"ДахаБраха" выступит на фестивале Glastonbury

22 июня в Британии стартовал Гластонбери – один из главных музыкальных фестивалей в мире. Несмотря на непогоду и огромные пробки на подьезде к фестивалю, из-за которых даже пришлось перенести открытие, здесь ожидается больше 100 тысяч человек. Все они едут послушать хедлайнеров, список которых в этом году весьма внушительный – Coldplay, которые только полгода назад выпустили новый альбом A Head Full of Dreams, Адель, Muse, Джеймс Блейк, PJ Harvey.

Coldplay

24 июня на фестивале выступит группа "ДахаБраха" – первые украинские музыканты, которые доехали до Гластонбери. За день до концерта солист группы Марко Галаневич рассказал Vogue.ua о выступлении и о том, кого сами музыканты мечтают услышать на Гластонбери:

"ДахаБраха" на фестивале Sziget (фото Юрий Яцкулич)
 

"Ми ніколи не брали участі у відборах... На Гластонбері запросили нас ще два роки тому, але нам не підходили умови виступу, а також дати, тому нарешті все стало можливим зараз. Які саме умови нам не підходили – не скажу, це секретна інформація, за контрактом. В тому, що все нарешті склалося, дуже допоміг виступ на BBC у програмі Later with Jools Holland.

ДахаБраха в Лондоне на шоу Later with Jools Holland

На Гластонбері ми виступаємо на WEST HOLTS STAGE. Сцена, судячи з оточення, непогана. Грають на ній окрім нас Underworld, James Blake, Roisin Murphy etc. На фестивалі ми будемо не тільки грати самі, а й слухати інших. Послухати всі хочуть багато і різного, зробили собі списочки, там є і Adele, і James Blake, Underworld, Daughter, Sigur Ros і багато іншого.

"ДахаБраха" на фестивале Sziget (фото Юрий Яцкулич)

А взагалі, Гластонбері для нас –  не єдина ціль. Думаємо доїхати рано чи пізно до Coachella и Burning man – дуже хочеться. Ми по півроку проводимо в дорозі, на гастролях та фестивалях – тож, ми готові".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.