До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 модних предметів для домівки, які знадобляться цієї зими

Цієї зими ми проведемо як ніколи багато часу у власних будинках — а це значить, саме час оновити інтер'єр за допомогою модного декору. У цьому сезоні пропонуємо звернути увагу на посуд, пледи і свічки — все, що так легко створює атмосферу затишку.

Кришталеві келихи Crystal Clear Вірджіла Абло

Меблі і предмети інтер'єру, архітектура, одяг і оформлення музичних альбомів — дизайнер Вірджіл Абло не любить меж. Його нова колаборація — колекція кришталевих келихів Crystal Clear спільно з французьким будинком Baccarat — справжній piece of art. Але Абло не був би собою, якби не підійшов до їх створення з постмодерністською іронією. Кришталеві келихи нагадують ті стаканчики, які дають нам у кав’ярні під фреш або смузі: вони мають кришку, в якій зроблено симпатичний отвір для кришталевої ж трубочки. Дизайнер пропонує використовувати їх у машині — келихи зручно розміщуються в підстаканниках. Презентація Crystal Clear відбулася на ярмарку Art Basel в Майамі, і однією з перших покупців стала Белла Хадід. До колекції ввійшло всього 4000 келихів.

Реклама
Свічки Tom Dixon

Складно знайти людину, яка не любить свічки. Це безпрограшний варіант, коли хочеться створити затишну атмосферу, відволіктися від турбот або просто прикрасити улюблений комод. Радимо звернути увагу на колекцію свічок культового британського дизайнера Тома Діксона. Всі його винаходи, хай то буде ваза, світильник чи свічка, — це бестселери і визнані твори мистецтва. Ця лінійка свічок, наприклад, присвячена англійському чаюванню.

Порцеляновий посуд Serax і Анни Демельмейстер

Покинувши власний бренд, зірка "антверпенської шістки" Анна Демельмейстер переїхала за місто і влаштувала в підвалі майстерню кераміки. Її лінійка посуду і столового приладдя для бельгійського бренду Serax — звернення до першовитоків. Демельмейстер каже, що почала вирощувати в саду овочі і їй захотілося подавати їх в особливому посуді.

Підсвічники Gucci Décor

"Сувенір з Риму" — нова колекція предметів для будинку Gucci Décor — закликає любити життя і не боятися ризикувати, в тому числі і в оформленні власного будинку. Погодьтеся, це саме те, що так потрібно нам усім в кінці цього непростого року. До колекції ввійшли меблі, вази, лінійка порцелянового посуду, створеного спільно зі старовинною флорентійською компанією Richard Ginori, скриньки для дрібниць, посріблені кришки для супниць і страв, а також ефектні порцелянові свічники, які нагадують, що життя — це свято, яке завжди з тобою.

Плед Rolf Benz

Бренд Rolf Benz був заснований у 1964 році в Німеччині, в місті Нагольді. Основна ідея бренду — створення максимально комфортного м'якого куточка будинку. Основну популярність Rolf Benz принесло виробництво канап: у 60-і роки бренд зробив революцію у сфері меблів, представивши свої перші прототипи модульних канап. Останніми роками в колекціях з’явились і аксесуари — наприклад, найм’якші пухнасті пледи, які стовідсотково знадобляться взимку.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.