До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Без страху і докору: тональні засоби для тіла

Останнім часом трапився бум на тональні засоби для тіла. Долучилися до нього і гіганти індустрії Dior, наприклад, випустив новий тональний Face & Body в лінії Backstage; не оминули тренд і макро-інфлюенсери Кім Кардаш'ян "підірвала" інтернет світлинами рук своєї 90-річної бабусі, які змінилися з новим тоном KKW, як за помахом чарівної палички. Vogue.ua вибирає тональні засоби для тіла, які допоможуть досягти ефекту ідеальної шкіри.

@kkwbeauty

"Я не одягну той купальник, що ти мені подарувала, – каже мені мама. – У мене всі ноги в капілярах". Матері давно виповнилося 50, у неї двоє дітей і цілком хороша фігура, стрункі ноги і великі груди. І хоч кораловий колір личить їй неймовірно (заради нього, власне, я і купила купальник), навіть приміряти його вона відмовляється. Вважає, що синюваті прожилки на ногах – це драма і привід ховати ніжки. Мамі можна скільки завгодно розповідати про інклюзивність, прийняття себе і бодіпозитив, наводити приклад Кім Кардаш'ян з її псоріазом і Вінні Гарлоу – з вітиліго. Вона з усім згодна, але приймати себе відмовляється. Ця сімейна б'юті-драма спонукала мене зібрати засоби, які маскують так звані недосконалості на шкірі тіла. Бо я вірю: якщо прийняття не допомагає, потрібна чарівна таблетка з б'юті-ефектом.

Реклама
Кисть для макіяжу тіла Elite Gold Palm Brush, Artis

Зайвим буде казати, що на тіло можна наносити будь-яку тональну основу. Бажано, аби вона не сушила шкіру і не залишала слідів на одязі. Такими перевагами володіє не кожен тон. Засоби, спеціально призначені для макіяжу тіла (а в деяких випадках – і обличчя) дивіться в галереї.

<b>body foundation</b>

Текст: Олена Пономаренко

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.