До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Природність і практичність: тональні засоби Guerlain 2019

Ідеальне покриття, природний блиск, натуральна формула і 30 можливих відтінків. Що це? Нова серія тональних засобів L'Essentiel від Guerlain, яка з'явиться навесні.

У наукових лабораторіях Guerlain зосередили зусилля на тому, щоб вивести формулу, що дає змогу шкірі дихати під шаром тональної основи. Під час роботи над цим засобом краси в Guerlain відштовхувалися від чотирьох основних пунктів.

Реклама
Природність і практичність

Натуральний склад, в якому 97% природніх інгредієнтів і мінеральні пігменти, – головна особливість засобу. Обіцяють 16 годин стійкості і природного сяйва. До складу засобу включили екстракти червоних водоростей і рослини цезальпінії, щоб захищати шкіру від забруднень, і зволожувальний екстракт білих какао-бобів, який повинен захистити шкіру від HEV-випромінювання, так званого синього світла, яке йде від екранів ноутбуків і смартофонів.

Тональні засоби L’Essentiel і кисть Retractable Foundation Brush L’Essentiel

Макіяж і турбота про шкіру

У L'Essentiel гладка шовковиста текстура, що дає змогу нашаровувати покриття від легкого до середнього, при цьому шкіра не втрачає природного сяйва. А завдяки натуральному складу продукт зволожує і захищає шкіру, освіжає і вирівнює тон. Для нанесення тону розробили ніжну кисть Retractable Foundation Brush L'Essentiel. У неї м'який ворс і легкий футляр, зручний для подорожей.

30 відтінків нової серії тонального засобу L'Essentiel
Текстура

Нову лінію тональних засобів Guerlain розробляли так, щоб задоволення від застосування засобів починалося вже в момент нанесення. Вона м'яко вирівнює мікрорельєф шкіри, зморшки і пори, і дає змогу шкірі почуватися так, ніби на ній немає макіяжу.

Відтінки тонального засобу L’Essentiel
Миттєвий і майбутній ефекти

Засіб розробляли так, щоб він ще й доглядав за шкірою. Якщо користуватися ним регулярно, – обіцяє марка, – то шкіра набуде натурального сяйва, пори звузяться, а обличчя матиме свіжий вигляд навіть без макіяжу.

Foundation L’Essentiel, Natural Glow Foundation, 16h Wear SPF 20

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.