До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Любити себе: як дбає про себе кожен знак зодіаку

Астролог Ліза Стардаст розповіла, що потрібно робити кожному знаку зодіаку, щоб турбота про себе давала більше користі і задоволення.

Photo: Sirui Ma

Тривала ванна з піною, заспокійлива маска для обличчя, сеанс зцілення кристалами: будь-який ритуал для догляду за собою це важлива частина життя, що позитивно впливає на здоров'я. Турбота про свій психічний і фізичний стан необхідна для комфортного життя та протистояння проблемам.

Реклама

Чи пробували ви коли-небудь підбирати відновлювальні ритуали згідно зі своїм знаком зодіаку? Астролог Ліза Стардаст стверджує, що це сприяє ефективності ритуалів, а турбота про себе таким чином відбувається на глибшому рівні.

Ось як треба дбати про себе кожному знаку зодіаку.

Овен

Навіть найкращі з нас іноді потребують поради. Ви не можете бути номером один, не налаштувавшись на привильний лад перед тим, як почати роботу, піти на побачення, пройти співбесіду або зробити щось дуже для вас важливе. Ось чому вам потрібно напрацювати звичку щоранку дивитися на себе в дзеркало і вимовляти афірмації — наміри, які ви хочете привнести в цей світ. Це можуть бути почуття (сильні і не дуже), які ви відчуваєте і які роблять вас сильнішим. Ви можете вибрати мрію, яку хочете здійснити. В такому разі віра в себе — це мета, якої ви хочете досягти.

Телець

Представникам цього знака слід себе балувати! Ви ж найпоблажливіший знак зодіаку, тому знайдете втіху, додавши трохи гламуру у вашу звичну б'юті-рутину. Роблячи собі манікюр або експериментуючи з макіяжем, матимете можливість оцінити свою зовнішню і внутрішню красу. Мати гарний вигляд для себе це форма самообожнювання, що допомагає поліпшити самосприйняття. Зробіть кілька селфі тільки для себе, щоб побачити наскільки ви прекрасні і привабливі. Це підвищить вашу впевненість у собі.

Близнюки

Щоб уникнути негативної схильності [до пліток], Близнюкам потрібен якісний відволікаючий фактор. Це означає лише одне: візьміть любовний роман, гарний політичний трилер або збірник віршів, і пориньте в гру слів. Ваш інтелектуальний розум зіллється з історією і загубиться в сюжетних лініях і несподіваних поворотах. Ви будете настільки запхоплені читанням, що захочете триматися подалі від неоднозначних подій в реальному житті. Цей ритуал також допоможе краще розвинути уяву і познайомитися з персонажами творів та їхніми долями.

Рак

Лікувальна ванна допоможе вам впоратися з проблемами. Додайте трохи солі, щоб очистити ауру, кристалів, щоб збалансувати енергію, і пелюстки троянд, щоб пробудити почуття любові до себе. Найкращий час, щоб прийняти таку ванну — повний місяць. Це допоможе вам посилити місячні вібрації і віднайти мир зі Всесвітом. Ви навіть можете заряджати воду і кристали в повний місяць для максимальної ефективності. Після 25 хвилин у воді сум і напруга зникнуть. Ви наче заново народитесь.

Лев

Для найбільш творчого із знаків художня активність буде найкращою формою турботи про себе. Спробуйте тай-дай, створення прикрас, кераміку, живопис, колажі та натюрморти. Створення чогось красивого і приємного допоможе вам позбутися усіх розчарувань і образ, звільнить від емоційної напруги. Щоразу, дивлячись на своє творіння, ви посміхатиметеся, знаючи, що вклали для його створення душу і серце. Крім того, ви зможете продемонструвати свої таланти і отримати визнання за свій креативний дар.

Діва

Представники цього знака схильні до надмірного обдумування, через що ризикують зануритися у свої думки занадто глибоко і відчути занепокоєння. Важливо вміти випускати все назовні, висловлювати або кричати про тривогу, якщо так уже сталося. Спів улюбленої пісні зцілює Дів, розкриваючи голосову чакру і дозволяючи правді легко виходити назовні. Це дозволить вам рухатися назустріч своїм намірам, зменшити стрес і з упевненістю втілювати свої мрії та проживати своє краще життя без зайвого занепокоєння. Висловлюйте свої емоції, щоб знайти свою внутрішню мелодію.

Терези

Ви любите життя, але іноді сприймаєте хороші повсякденні моменти як належне. Це одна з причин, чому вам потрібно відзначати прекрасні і дивовижні моменти в щоденнику подяки. Так ви будете вдячними за все, що у вас є, і за все, що відбувається на вашому шляху. Підраховуючи прекрасні моменти, ви почуватиметеся щасливішими, ніж будь-коли раніше. Іноді підбиття підсумків — це все, що треба, щоб перезарядити свою психіку, імпульсувати позитивний настрій і посилити віру в себе.

Скорпіон

Скорпіон, будучи дуже інтуїтивним і чутливим знаком, часто чітко відчуває енергію інших. Єдиний спосіб боротися з цим — очистити навколишній простір за допомогою етично отриманих пало-санто, шавлії або інших трав (наприклад, меліси, ладану, розмарину і мірри). Це позбавить вас від негативних емоцій дому і у вашому просторі. Дотримання основних правил духовної гігієни не лише поліпшить ваше самопочуття, але і змінить ваше ставлення до інших людей. Ви зможете без вагань спиратися на внутрішні відчуття і швидко приймати найкращі рішення.

Стрілець

Найбільше напруження ви відчуваєте в стегнах, тому вам треба послабити застій з допомогою танців. Танець живота особливо корисний, позаяк він активізує і стимулює фокусні точки сакральної чакри. Її відкриття (чакра знаходиться біля стегон у нижній частині спини і живота) допоможе розкрити емоційний потік, чуттєвість і творчий потенціал. До завершення танцювальної практики ви станете більш врівноваженими у всіх сферах життя.

Козеріг

Ви трудоголік, а це означає, що ви ніколи не дозволяєте собі відпочити від роботи. Проблема в тому, що ви ніколи не маєте часу, щоб надолужити сон, життя і спілкування з друзями, адже за вами завжди прямує вантаж у вигляді списку справ. Дозвольте собі вихідний від роботи. Не бійтеся відкласти вранці будильник і поспати довше. Неспішно випийте чашку кави, читаючи газету. У вихідний день розслабтеся, щоб заспокоїтися і відновити сили.

Водолій

Водолію, вдихніть нове життя у свій світ, займаючись йогою. Приділивши час розтяжці своїх м'язів на килимку, ви допоможете вашому розуму, тілу, серцю і духу. Будучи одним з найбільш усвідомлених знаків, час у позі собаки мордою вниз або дитини ви використаєте, щоб відновити зв'язок із собою на глибошому рівні. Йога допоможе вам розширити межі розуму, щоб ви змогли зосередитися на поточному моменті, не розсіюючи увагу. Думайте про йогу, як про подарунок, який ви даруєте вашій душі і розуму.

Риби

Дотримуйтесь вечірнього ритуалу, щоб підготуватися до міцного нічного сну. Для початку заведіть у ліжку кристал аметисту для позбавлення від неприємних сновидінь, потім покладіть трохи лаванди в наволочку, щоб вдихати заспокійливий аромат. Нарешті, вимкніть усі електронні гаджети як мінімум за 30 хвилин до сну. Хороший нічний сон зарядить ваше тіло і подарує вам багато енергії на увесь наступний день.

Текст: Tish Weinstock

За матеріалами vogue.in

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.