До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 разючих обручок Елізабет Тейлор

23 березня 2011 року не стало актриси Елізабет Тейлор. Її життя, сповнене любові і втрат, як не можна краще відображає велика колекція прикрас. Легендарна англо-американська актриса була заручена 10 разів, з них вісім разів одружена, сім разів розлучилася й одного разу овдовіла. Її особисте життя було не менш барвистим, ніж блиск коштовного каміння, що сяяло на її численних каблучках, намистах, браслетах, брошках і діадемах.

Обручка Елізабет Тейлор від Ніккі Гілтон

Для більшості жінок обручки є найдорожчим експонатом їхньої ювелірної колекції, але, порівнюючи з прикрасами Тейлор, вони мають скромний вигляд. Попри те, що актриса вже була заміжньою кілька разів, першу значущу прикрасу із самоцвітом подарував Елізабет Майк Тодд у 1956 році. Американський продюсер театру й кіно придбав для Тейлор каблучку у 29,9 карата. Проте найразючіша каблучка з’явилася в голлівудської кінозірки, коли вона була одружена з актором Річардом Бертоном — він презентував коханій діамант вартістю в один мільйон доларів, який згодом назвали алмазом Тейлора-Бертона. Vogue.ua зібрав найефектніші обручки в коштовній скриньці Елізабет Тейлор.

Реклама

<b>кольца Элизабет Тейлор</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.