До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 трендових весільних аксесуарів, які визначать 2023 рік

Сучасні наречені вже не задовольняються пошуком єдиної ефектної весільної сукні. У 2023 році ті, хто збирається заміж, міркуватимуть про свій ансамбль на вечірці. Найпростіший спосіб здійснити задумане, не купуючи при цьому другої весільної сукні, це додати нові аксесуари або прикраси.

Kyha Studios
Kyha Studios

Реклама

Як розповіла Vogue Кіха Скотт, засновниця і креативна директорка весільних брендів Kyha Studios і Chosen by Kyha, "наречені дедалі частіше розглядають своє весілля як самовираження, а це часто означає кілька весільних образів, щоб показати безліч граней своєї зовнішності". "У весільній моді безперечно є відчуття свіжої романтики, — каже Скотт, — коли наречені додають серпанок, капелюх, верхню спідницю або рукавички, щоб поєднати сучасні силуети з м'якими деталями". Ми поговорили з дизайнеркою про 5 головних трендів серед аксесуарів, які, за її прогнозами, визначатимуть весільний сезон 2023 року.

Сережки-кільця

Стиль, що демонструється модними брендами останнім часом, схильний до мінімалізму, але серед аксесуарів спостерігається тенденція до максималізму. Амулети, прикрашені дорогоцінним камінням, хрести і багато браслетів водночас, натхненні стилем Ненсі Кунард, викрали наші серця, і, схоже, наша любов до помітних прикрас переноситься на весільні образи. "Перли, можливо, домінували в попередні роки — і вони завжди будуть присутні серед ефектних прикрас, як-то, до прикладу, перлинні сережки-кільця — це кристали або поєднання кристалів та перлів, які почнуть ставати популярними у 2023 році". — ділиться Скотт.

Kyha Studios
Kyha Studios

Вуалі під замовлення

Вуаль Гейлі Бібер "Till Death Do Us Part" авторства покійного Вірджіла Абло, надягнена на її весілля з Джастіном Бібером у 2019 році, викликала відому граматичну дискусію, але незаперечним залишилася краса самої вишивки. У 2023 році більше наречених додадуть подібні особисті штрихи до своїх вуалей (ініціали, дату або місце проведення визначного дня). "Це не лише зафіксує чудову мить у часі, — каже Скотт, — вуаль може бути пам’яткою для майбутніх поколінь".

Весілля Гейлі і Джастіна Біберов
Весілля Гейлі і Джастіна Біберов

Рукавички

Після домінування на червоній доріжці знаменитостей у 2022 році тренд на рукавички перейшов до весільного сезону. Оперні рукавички — зокрема, прозорі варіації, виготовлені з тюлю з рюшами, Скотт виділяє як особливий дизайн, до якого наречені звернуться у 2023 році для відчуття "м’якої, сучасної романтики". "Рукавички продовжують демонструвати, що вони можуть модернізувати будь-який образ, — уточнює дизайнерка, — і я вірю, що ця тенденція збережеться й наступного року". Беріть приклад з таких наречених, як Нікола Пельц і Діандра Політано, які показують, як носити цей тренд.

Dyspnea
Dyspnea

Деталізація перлами

Перли стрімко переходять із весільного тренду на основний. "Незалежно від того, чи це розсип на вуалі, чи скупчення перлин, — каже Скотт, — перлинні деталі — це сучасна класика, і це ще один вічний образ, який буде на нашому радарі у 2023 році". Скромніші наречені можуть спробувати свої сили у тренді на "сніжинкове волосся", який популяризували цього року Каміль Шар’єр і Люсі Вільямс. Замість того, щоб протягувати крізь пасма мініатюрні квіти, подумайте про посипання волосся перлами.

Kyha Studios
Kyha Studios

Болеро

Ось доволі несподіваний аксесуар, який дедалі більше набирає обертів: лаконічне болеро, яке з’явилося у в’язаних моделях як фаворит вуличного стилю цього року, але його використовують наречені як доповнення до своїх ансамблів. "Ми очікуємо, що свіжий погляд на болеро та укорочену куртку з цікавими вирізами та різними фасонами стане масштабним трендом, — каже Скотт, — особливо завдяки тому, що його можна надягти або зняти, щоб відкрити інший одяг".

Max Mara
Max Mara

За матеріалами: vogue.com.au

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.