До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

30 світлин Елізабет Тейлор, які підтверджують її статус beauty-ікони

Елізабет Тейлор – більше, ніж просто акторка. Це уособлення епох, втілення всіх уявлень про красу 50-х, найбільша з жінок, якій вдалося утвердитися в кар'єрі, в коханні і в материнстві. У день народження акторки, 27 лютого, згадуємо її найефектніші образи і перевтілення, що принесли їй світову славу.

Елізабет Тейлор у студії, 1955

Зовнішність акторки – генетичний джек-пот. Вона народилася з очима кольору пармської фіалки – рідкісним відтінком, який трапляється раз на мільйон, і з віями, які росли в два ряди. Вугільно-чорні, красиво вигнуті, одного разу вони ледь не стали причиною скандалу на знімальному майданчику, де Елізабет виконувала роль ще дитиною: режисер побачив дівчинку, вирішив, що гримери перестаралися – і відправив її за лаштунки "вмивати макіяж".

Реклама
Елізабет Тейлор, 1955

Як і багато акторів 50-х, Тейлор чудово вміла робити макіяж. А якось, коли візажист фільму "Клеопатра" потрапив до лікарні, вона самотужки нафарбувала статистів. Власний макіяж – довгі жирні стрілки в поєднанні з блакитними, що були в моді того часу, чи тінями, – вона теж могла легко зробити. Такий макіяж став популярним, оскільки після зйомок Елізабет частенько бігала на побачення до коханого Річарда Бертона просто в гримі, а папараці, що переслідували пару, публікували потім світлини "в образі".

Елізабет Тейлор на зйомках фільму "Клеопатра", 1963

Милуємося фотографіями акторки, врода якої надихає візажистів, стилістів і людей з усіх усюд до сих пір.

<b>элизабет тейлор бьюти образы</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.