До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі весільні обручки в колекції українського ювелірного бренду Золота Країна

Весілля – одна з найважливіших подій у житті кожної людини, до підготовки якої завжди підходиш із особливим трепетом. Треба обрати не тільки місце та весільну сукню, а й ще особливі обручки, які є символом найщиріших почуттів. Знайти найкращі прикраси можна в колекції українського ювелірного бренду Золота Країна, який представив новий кампейн весільних обручок, натхненний творами українських поетів та поетес. Кожний вірш особливий та наповнений тонкими, щирими почуттями, що вкладаються в одне коротке слово – "кохаю". Так само, як у віршах містяться тисячі ніжних слів та зізнань у коханні, у весільних обручках уособлюються всі ті теплі слова, спогади, надії та бажання поєднати своє життя назавжди з коханою людиною.

Реклама

До колекції увійшли обручки з білого та червоного золота у різних виконаннях – від класичних моделей і двокольорових варіантів до прикрас з діамантами та розсипом каменів. "Весільні обручки – це символ кохання двох. Це те, що об’єднує дві душі, що хочуть зв’язати свої життя назавжди. У цю прикрасу вкладено тисячі слів, зізнань та почуттів, так, ніби щоразу народжується на світ нова поезія. Неповторна та надзвичайно чуттєва," – кажуть про кампейн бренд Золота Країна.

Vogue.ua зібрав головні весільні обручки в колекції ювелірного бренду Золота Країна, які підійдуть для особливого дня і стануть невід’ємною частиною повсякденного образу.

Класична обручка

Класична обручка з білого чи червоного золота – позачасова прикраса, яка ніколи не вийде з моди. Мінімалістичний дизайн, округлий силует і гладка текстура робить ці каблучки найбажанішим аксесуаром серед шанувальників класики. До того ж цю обручку також можна носити поруч із каблучкою для заручин.

"Я у душі ношу тебе, моє кохання,

Найбільшая красо, без міри чарівна.

Усе, що в світі цім достойне поривання,

З’єдналося в тобі, пречиста й осяйна! (...)"

– писав Борис Грінченко [1].

Поєднання двох кольорів золота

Поєднання двох кольорів золота – ніби єднання двох сердець в одне ціле. Біле і червоне золото, які чудово гармонують між собою – ідеальний варіант для тих, хто цінує красу золота в обох кольорах. Протягом довгого часу вважалось, що не варто міксувати в одному образі два кольори металу, але ми бачимо все частіше, як бренди та знаменитості поєднують прикраси з білого та червоного золота. Цей прийом дозволить вам у подальшому житті додавати в образ прикраси різних кольорів металу.

"(...) Твої очі, мов криниця

Чиста на перловім дні,

А надія, мов зірниця,

З них проблискує мені".

— писав Іван Франко [2].

Каблучка з діамантовою доріжкою

Каблучка з діамантовою доріжкою створена для тих, хто прагне додати більше блиску до свого образу. В поєднанні з класичною обручкою з білого золота – це один з найбільш популярних варіантів стилізації каблучок. Подібні прикраси носили Мерилін Монро, Елізабет Тейлор і Одрі Гепберн.

"(...) І гарна ти, що й кращої нема,

І між людьми ласкавіша всіма.

Нехай же буду я твоїм поетом (...)"

— писав Володимир Самійленко [3].

Комбіновані обручки

Окреме місце в колекції займають обручки з червоного золота з сатиновою насічкою у поєднанні з класичною золотою гладкою смужкою. Структура на дотик нагадує теплий літній пісок, що приємно торкається пальців. Такий нестандартний дизайн зробить обручку акцентною деталлю вашого образу.

"Люблю тебе якоюсь дивною любов’ю,

Як любить сонце вся земля.

І ти в житті для мене сонце,

І ти на цілий світ одна. (...)"

— писав Олександр Олесь [4].

Ювелірний бренд Золота Країна захоплюється творчістю українських поетів та поетес. Їх твори окриляють, вони дарують розуміння, що жити, творити, кохати треба саме зараз, кожного дня, не відкладаючи це на потім. Золота Країна вірить, що світлі почуття, надія і кохання переможуть темряву. Більше прикрас з нової колекції дивіться на сайті бренду.

Посилання на використані твори українських поетів:

  1. Грінченко Б. Вибрані твори в 2-х т.: Т 1 (Класики української літератури) / Упоряд. Ю. Кузнецова ; Н. Левчик. Київ : ІНТЕЛЕКТ-АРТ, 2008. 448 с.
  2. Франко І. Я. Твори: в 3 т. Київ : Наук. думка, 1991. 672 с.
  3. Самійленко В. І. Україні: лірика, гумор і сатира, драма / упоряд., вступ. ст. В. Іванисенка. Київ : Укр. письменник, 1991. 224 с.
  4. Олесь О. Твори / Упоряд., авт. передм. та приміт. Р. Радишевський. Київ : Дніпро, 1990. 959 с.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.