До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Erdem випустили свою першу весільну колекцію

Багато які наречені в усьому світі дуже чекали, що цей день колись настане. Британський модний Дім Erdem випустив свою першу колекцію весільних суконь. Лінійка отримала назву "The White collection", а сам дизайнер Ердем Мораліоглу зробив ставку на практичніші варіанти суконь для сучасних наречених і поєднав весільні традиції з новими цінностями. "Біла колекція була створена у відповідь на потребу наречених в альтернативних весільних сукнях у традиційному сенсі цього слова", — пояснює Мораліоглу. — Мені було справді цікаво створити весільну колекцію, яка має сучасний і новий вигляд".

Erdem White Collection

Erdem вже давно замислювалися над створенням весільних суконь, однак шукали відповідний спосіб вираження власних ідей. Після багатьох років розроблення весільних суконь на замовлення тільки для приватних клієнтів, дизайнер використав період пандемії, щоб підготувати лінійку для всіх наречених. Так з’явилися жіночні й романтичні сукні з відсиланням до вікторіанської епохи. До колекції ввійшли: мінісукні з бавовняної англійської вовни, розшиті мідісукні з прозорими рукавами-ліхтариками, сукні-сорочки А-силуету, увінчані накидкою з органзи.

Реклама
Erdem White Collection
Erdem White Collection

Дизайнер упевнений, що саме такі сукні матимуть попит ще багато років, адже вони не потребують пишних урочистостей на 400 осіб. Весільні сукні Erdem створені для наречених, які захочуть їх одягнути на камерне весілля серед близьких, на церемонію просто неба чи в державній установі, а потім одягатимуть їх знову й знову. "Я думаю, коли щось справді зроблено гарно, воно буде актуальне впродовж тривалого часу. Ви зможете зберегти сукню й передати її своїй дочці у спадок", — каже Ердем Мораліоглу.

Erdem White Collection
Erdem White Collection

Сукні можна придбати на офіційному сайті бренду, а також у флагманській крамниці Mayfair у Лондоні. Більше варіантів весільних суконь Erdem з білої колекції дивіться в нашій галереї.

<b>Erdem white collection</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.