До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Еван Мок з "Пліткарки" розповів, як доглядає за шкірою

Еван Мок — рожевоволосий скейтбордист, який перепрофілювався на модель, актора і інфлюенсера, сьогодні прикрашає ваш екран в ролі Акі Мензиса в перезапуску класики 2000-х — серіалі "Пліткарка".

Эван Мок на показе Saint Laurent Menswear весна-лето 2020Еван Мок на показі Saint Laurent Menswear весна-літо 2020

24-річний хлопець народився на острові Оаху, Гаваї, і провів юність, повністю занурившись у серфінг і катання на скейті. Мок опинився в центрі уваги в 2019 році після того, як відеокліп про нього і його щойно пофарбоване рожеве волосся потрапив в Instagram Френка Оушена — їхній спільний друг відправив його музиканту, який також нещодавно пофарбував волосся в рожевий колір. Привертаючи увагу великих модних Домів, невдовзі Мок почав ходити подіумами і очолювати кампанії таких брендів, як Calvin Klein, Saint Laurent і Louis Vuitton. У тому ж році Мок запустив власний бренд вуличного одягу Sorry In Advance.

Реклама

Нещодавно він випустив свою першу колаборацію з брендом RVCA і наразі грає головну роль в найрозрекламованішому шоу HBO Max. В інтерв'ю для Vogue Еван розповів про свої стосунки з сегментом б'юті, про те, як він дбає про свою шкіру і звідки він черпає впевненість.

Эван Мок в сериале Еван Мок у серіалі "Пліткарка"

Як воно було рости на Гаваях?

"Я виріс на північному березі Оаху, переважно проводячи час на пляжі, тому був оточений серфінгом і всім, що пов'язане з водою. Люди, серед яких я виріс, сформували мене таким, яким я є сьогодні. Це острів, і тут мало можливостей і варіантів для занять, тому серфінг завжди був у пошані. Я був поруч з найкращими серфінгістами світу, найкращими водними фотографами, найкращими людьми, що знімають фільми, — все це змусило мене цікавитися різними речами і вчитися у найкращих. Так я і почав займатися фотографією і кіновиробництвом".

Коли ти ріс, ти собі подобався?

"Єдиний раз, коли я пам'ятаю, як дивився у дзеркало і мені не подобалося те, що я бачив, було, коли я переїхав до Нью-Йорку і відразу ж втратив свою засмагу".

Ти якось доглядаєш за своєю шкірою?

"Так, я скрабую її і зволожую. Моя шкіра схильна до пересихання в більш холодних місцях. Коли я жив на Гаваях, вона не потребувала особливого піклування, тому що там дуже волого. Але я точно більше приділяю своїй шкірі уваги, коли перебуваю в холодніших місцях".

Эван МокЕван Мок

Скільки часу ти приділяєш роздумам про свій вигляд?

"В 9 випадках з 10 я думаю про те, який у мене вигляд і у що я вдягнений. Але я почав більше дбати про функціональність. Я думаю про те, що я ношу, але не обов'язково про те, добре це на мені чи ні. Мені подобається носити те, що я хочу. Мій одяг зазвичай відповідає моєму настрою".

Розкажи про своє волосся і його відтінки? Вони змушують тебе інакше думати про себе?

"Так. Яка б у мене не була зачіска, це впливає на те, що я ношу. Деяке вбрання я буду носити тільки з зачесаним назад волоссям, деяке — лише з рожевим волоссям і так далі".

Що б ти порадив дітям, які не почуваються комфортно у власному тілі?

"Найпрекрасніше, що ви можете зробити, — це знайти упевненість у собі, і якщо ви вмієте любити і приймати себе, то все інше додасться".

Текст: Tish Weinstock

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.