До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Повний спектр: цього літа носимо зачіску, як у Денніса Родмана

Acid Pop саме так охрестили головний тренд цього літа у світі чоловічих зачісок. Яскраві і сміливі відтінки зеленого лайма, рожевого і кобальтового дедалі частіше можна зустріти на головах хлопців, зокрема, цей стиль полюбляють. до прикладу, Еван Мок, Джейден Сміт і Зейн Малік. Якщо ви теж вирішили змінити імідж і потребуєте натхнення зверніть увагу на баскетболіста, ікону чоловічого стилю і короля найяскравіших зачісок Денніса Родмана.

Деннис Родман

Упродовж 1990-х і на початку 2000-х волосся Родмана обговорювали частіше, ніж його роботу на корті в складі команди Chicago Bulls. Тиждень за тижнем Родман виходив з роздягальні на корт з новою зачіскою була то просто коротка стрижка яскравого кольору чи хитромудрий різнокольоровий візерунок, і це завжди було приголомшливо. Отож, на честь безстрашно креативного підходу Родмана до свого волосся, ми зібрали деякі з його найбільш приголомшливих зачісок, які він носив як на корті, так і поза ним.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.