До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Які бренди носять герої нової "Пліткарки"

На HBO Max відбулася довгоочікувана прем’єра нової "Пліткарки". Через вісім років після прем’єри оригінального шоу в серіалі немає ні Блер, ні Серени — новий час потребує нових героїв, зате в серіалі все так само багато моди, а герої не тільки наслідують тренди, а й задають їх. Розповідаємо про стилі головних героїв у перезапуску "Пліткарки".

Головні герої серіалу — міленіали з Верхнього Іст-Сайда. Це група багатих і вродливих підлітків, що знайомі одне з одним з дитинства й навчаються в одній школі, де вони — справжні зірки. Незабаром з’являється нова учениця, яку приймають у "тусівку", а паралельно думки міленіалів захоплює якась Пліткарка, яка заводить анонімний акаунт в інстаграмі й поширює плітки про наших героїв.

Реклама

Навіть з усіма обмеженнями, які диктують школи для дівчаток Констанс Біллард, героїням "Пліткарки" вдається продемонструвати свій особистий стиль за допомогою гідної колекції сумок, ефектного взуття та аксесуарів. Якщо перезавантаження виявиться таким же успішним, як і перша "Пліткарка", то герої можуть стати новими рольовими моделями для модниць і модників у всьому світі. За стиль героїв у новій "Пліткарці" відповідає американський стиліст і дизайнер Ерік Даман, який працював і над першою "Пліткаркою".

Жульєн Келловей (у виконанні Джордан Александер)

Якщо вам цікаво, хто ж головна зірка в школі для дівчаток Констанс Біллард — ну принаймні тепер — то це абсолютно точно Жульєн Келловей. Героїня канадської актриси Джордан Александер така впливова, що брендові речі, які вона вибирає, розпродаються майже миттєво. Це не дивно, адже Жульєн знає, як зробити так, щоб навіть куртка й уніформа приватної школи мали крутий вигляд. Шкільну форму вона поєднує з кросівками Balenciaga, чоботами з крокодилової шкіри й сумкою JW Anderson. Модні критики вже пророкують хвилю коротких стрижок, як у Жульєн.

Зоя Лотт (у виконанні Вітні Пік)

Першокурсниця Зоя Лотт, яку грає Вітні Пік, новачка в елітних колах Мангеттена. Ми бачимо, як вона з’являється в школі й зазнайомлюється з Жульєн Келловей та її друзями. Спершу Зоя почувається скуто, але швидко змінюється. І вона точно може навчити всіх нас кількох стильових хитрощів — наприклад, ніколи не легковажити силою верхнього одягу, від светра Fair Isle до звичайної картатої сорочки.

Одрі Гоуп (у виконанні Емілі Елін Лінд)

Чи то об’ємний кардиган, чи то картатий джемпер або смугастий жилет, багатошаровість — головний козир Одрі Гоуп, яку грає актриса Емілі Алін Лінд. Її стиль — це те, як одягаються міленіали з Верхнього Іст-Сайда, і вона зробить усе, щоб захистити своє коло друзів.

Кейт Келлер (Таві Гевенсон)

В офіційному Instagram-акаунті Gossip Girl Кейт Келлер, персонажа блогерки Таві Гевінсон, описано одним словом: амбіції. І це виявляється в першому епізоді. Її план — дівчина намагається змусити учнів Констанс поводитися добре. І сама має бездоганний вигляд — в ідеально скроєних штанах і акуратних топах.

Луна Ла (Зіон Морено)

Схоже, що героїня актриси Зіон Морено любить люксові бренди — точно так само, як їй подобається бути частиною особливого елітарного товариства в школі. До школи вона ходить із сумкою Louis Vuitton й у накидці Burberry, також любить Fendi — що ж, класичну героїню "Пліткарки" складно уявити без цих брендів.

За матеріалами vogue.com

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.