До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші чоловічі шкіряні куртки сезону весна-літо 2021

Шкіряна куртка — один з найпрактичніших і найфункціональніших елементів чоловічого гардероба, популярний серед усіх вікових категорій. Цього сезону дизайнери пропонують зупинити свій вибір на рейстерах, авіаторах, бомберах, блейзерах і традиційних косухах. У гіді Vogue MAN UA наймоднішими чоловічими шкіряними куртками розповідаємо, на які моделі варто звернути увагу в сезоні весна-літо 2021.

Alexander McQueen весна-лето 2021Alexander McQueen весна-літо 2021
Ambush весна-лето 2021Ambush весна-літо 2021
Marni весна-лето 2021Marni весна-літо 2021

Коли Еді Сліман перейшов до паризького бренду Yves Saint Laurent у 2012 році, він змінив не тільки назву бренду (Сліман відмовився від "Yves" на початку й додав "Paris" наприкінці). Французький дизайнер також защепив лейблу неабиякої дози гіперсучасні, яка перетворила його на одну з найприбутковіших компаній групи Kering.

Реклама
Celine весна-лето 2021Celine весна-літо 2021
Dior Men весна-лето 2021Dior Men весна-літо 2021

Як Сліману це вдалося? Завдяки чорній шкіряній байкерській куртці й замшевому жакету в стилі вестерн. Повернувши шкіряні куртки в центр сезонних колекцій Saint Laurent, Сліман миттєво зробив бренд знову крутим. Всі захотіли носити шкіряну куртку, яку пів століття тому так любили Марлон Брандо, Джеймс Дін і безліч інших ікон стилю.

Jil Sander весна-лето 2021Jil Sander весна-літо 2021
GmbH весна-лето 2021GmbH весна-літо 2021

Відтоді шкіряні куртки різних форм і різновидів з’являються в колекціях всіх брендів. Звісно, класична косуха — найпопулярніша модель, але дизайнери також пропонують укорочені рейсери, довгі епічні тренчі й замшеві моделі, наприклад, авіатори.

Alexander McQueen весна-лето 2021Alexander McQueen весна-літо 2021
Emporio Armani весна-лето 2021Emporio Armani весна-літо 2021

Король сексуальної моди Tom Ford додає типовий для Studio 54 підхід до своїх шкіряних курток, чи то вкорочена косуха, чи то злегка пошарпаний шкіряний блейзер. Brunello Cucinelli створює чудові куртки зі шкіри наппа — дуже гарні, добре продумані, м’які та зручні. Шкіряні куртки Saint Laurent просякнуті одночасно тестостероном й елегантністю. Acne Studios поєднує скандинавський мінімалізм, класичні силуети й авангардну примхливість. Понад століття лондонський бренд Dunhill створює одні з найкращих ременів, портфелів, сумок та інших шкіряних аксесуарів. З такою ж ретельністю бренд виготовляє шкіряні куртки.

Ami весна-лето 2021Ami весна-літо 2021
Fendi весна-лето 2021Fendi весна-літо 2021

Хай що ви шукаєте: чи то класику в стилі Марлона Брандо, чи то незвичну модель або щось середнє — ми зібрали наймодніші шкіряні куртки цього сезону, які не залишать вас байдужими.

<b>samye-modnye-muzhskie-kozhanye-kurtki</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.