До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Шкіряні штани — головний елемент гардероба цього сезону

Ви пам’ятаєте ту серію "Друзів", у якій Росс збирається на побачення в шкіряних штанах? Намагаючись справити враження на свою нову дівчину, палеонтолог влазить у зухвалі чорні шкіряні штани. Він має в них чудовий вигляд, але згодом модне рішення Росса перетворюється на справжнісінький жах. Поки він обіймається з дівчиною на дивані, йому стає дуже спекотно. Росс прямує до вбиральні, щоб зняти штани, провітрити й охолодити ноги, а потім не може вдягнути їх назад. Після марної спроби натягнути на себе штани за допомогою дитячої присипки й лосьйону, професор Геллер знічено виходить з ванної із зім’ятими зіпсованими штанами в руках.

Дэвид Швиммер в сериале Девід Швіммер у серіалі "Друзі"

Напевно, кожен чоловік, який бачив цей епізод, щоразу згадує про пригоду Росса, перш ніж одягнути шкіряні штани. Втім, не кожен може так майстерно носити вузькі шкіряні штани, як Ленні Кравіц. На щастя для всіх, хто мріяв придбати шкіряні штани, у тренді опинилася модель, що не потребує для комплекту лосьйону або дитячої присипки. Цього сезону популярні великі мішкуваті штани, які незабаром стануть одним з найпопулярніших атрибутів у чоловічому гардеробі.

Реклама

Приклад того, як носити трендові шкіряні штани вільного крою з’явився зовсім недавно, коли Ріанна й A$AP Rocky оголосили, що чекають на дитину. Для прогулянки Гарлемом, де закарбували пару, репер одягнув широкі шкіряні штани в поєднанні з джинсовим бомбером. Його вбрання було більш невимушеним проти вінтажного рожевого пуховика ChanelРіанни, однак дуже стильним. У чоловічих колекціях сезону осінь-зима 2022/2023 також можна побачити мішкуваті шкіряні штани. Наприклад, у Prada їх комбінують з яскравим графічним пальтом, у Heron Preston поєднують зі шкіряним верхнім одягом, а в Jil Sander — з елегантними лонгслівами.

Prada Menswear осень-зима 2022/2023Prada Menswear осінь-зима 2022/2023
Jil Sander Menswear осень-зима 2022/2023Jil Sander Menswear осінь-зима 2022/2023

Загалом штани із широкими штанинами нині на піку популярності. Цьогоріч зірки змінили вузькі джинси на мішкуваті. Тепер здається, що просторий і зручний силует виходить за межі денім-усесвіту. Головна перевага широких шкіряних штанів у тому, що вони пасують майже до всього. Ви можете поєднувати їх як зі светрами грубого в’язання, так і з худі або блейзером. Єдине, на що треба зважати — це взуття: щоб протидіяти мішкуватому низу штанів, треба носити взуття або з гострими носками, або з квадратними. В іншому разі ваше взуття загубиться.

Одні з найкращих шкіряних штанів — дивіться у нашій добірці.

Текст: Christian Allaire
За матеріалами vogue.com

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.