До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Rolls-Royce представляє новий Ghost

Ghost — знаковий автомобіль у сім’ї Rolls-Royce, адже за всю історію компанії саме цю модель купували найчастіше. Свого часу вона навіть допомогла бренду в складні часи, повернувши його до клубу найбажаніших автомобільних марок у світі. Саме тому на оновлений Ghost шанувальники Rolls-Royce чекали нетерпляче.

Розробники їхніх сподівань не затьмарили — новий Ghost став набагато сильнішим, адже тепер ховає під капотом 6,75-літровий двигун, а перші щасливці, яким вдалося сісти за його кермо, зазначають, що це дуже добре керований автомобіль для прихильників проїхатися з вітерцем. До того ж Ghost дуже швидко стартує завдяки тому, що максимальний крутний момент досягається вже на 1600 об./хв. Водночас пасажири почуваються максимально спокійно й комфортно, ніби неспішно борознять морські простори на величезному лайнері. Цей ефект досягається завдяки підвісці, яка змінює жорсткість залежно від стану й вигляду дорожнього покриття.

Реклама

Також за додатковий комфорт пасажирів відповідає збільшення вільного простору для ніг — новий Rolls-Royce Ghost став довшим на 89 мм і на 30 мм ширшим. Компанія зауважує, що тепер цей автомобіль рекордсмен серед усіх класичних чотиримісних седанів. Але це ще не всі бонуси для майбутніх власників — шанувальники "бульбашок" напевне оцінять вбудований холодильник для шампанського, який буде доступний у моделі Rolls-Royce Ghost Extended. Він працюватиме у двох режимах — для стандартних вин і вінтажних, що красномовніше за будь-які слова свідчить про такий важливий сьогодні британський педантизм і увагу до найдрібніших деталей.

Згоден із цим і Олександр Тимофєєв, голова Наглядової ради компанії "АВТ Баварія" і генеральний директор Rolls-Royce Motor Cars Kyiv: "Якби мені потрібно було описати новенький Ghost всього п’ятьма словами, я б сказав — розкіш, інновації, дизайн, комфорт, статус. У цих автомобілях традиції минулого не просто сусідять з технологіями майбутнього, а тісно взаємодіють між собою й у такий спосіб вирізняють авто на ринку, залучаючи найрізноманітніших за темпераментом і способом життя людей. Це перший повноприводний седан Rolls-Royce, і він максимально технологічний, що робить його автомобілем майбутнього. Переконаний, ця модель знайде своїх шанувальників в Україні, де поки пальму першості за популярністю тримає Rolls-Royce Cullinan. І головне, перші Ghost з’являться в Україні вже в листопаді, а нині доступні для попереднього замовлення".

Дізнатися більше про новинку можна тут.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.