До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Євген Таллер — про життя на швидкостях та відповідальність кожного за майбутнє

Наш світ ніколи не буде тим самим. Щоб зберегти планету для нащадків, вже сьогодні маємо змінювати наші щоденні звички та відповідально ставитися до довкілля. У спільному проєкті з "BMW Україна" ми поговорили з двома героями про екологічність у їхньому житті, нові ритуали та помічників, які допомагають жити більш якісно та свідомо. Наш новий герой — Євген Таллер, CEO агентства інфлюенсер-маркетингу WhyNot? Enot та співвласник мережі ресторанів, який впроваджує принципи сталого розвитку і в бізнесі, і у власному житті.

Реклама

Сортування сміття — це необхідність, яку ресторанний бізнес повинен прийняти й почати впроваджувати якомога скоріше

Євген Таллер
Євген Таллер

Наразі ми шукаємо надійних партнерів, які будуть працювати зі сміття правильно, і воно не вирушить на звалище, а буде перероблене згідно з усіма правилами

Тішить, що в наші ресторани гості приходять із власними чашками чи металевими соломинками

Відповідальне споживання — воно про все, від тарілки до гардеробної шафи і вибору авто

Я зрозумів, що важливо навіть холодильник наповнювати мінімально, щоб потім не викидати продукти

Кардіган Dsquared2, (tsum.ua). Лонгслів та брюки власність героя
Кардіган Dsquared2, (tsum.ua). Лонгслів та брюки власність героя

Треба встановлювати сортувальні смітники вже в садочках, щоб з найменшого віку діти вчилися сортувати і це стало їхньою звичкою на все життя

У житті я намагаюся тримати баланс, але якщо йдеться про бізнес, я палаю — треба робити все швидко, тут і зараз

Краще запустити неідеальний продукт, ніж не запустити ідеальний — це я давно усвідомив

Якби я був міністром екології... То заохотив людей швидше пересідати на екологічні види транспорту

Українців неможливо змусити щось робити — ми повинні самі усвідомити, що нам це потрібно

Довідка Vogue:

Перший повністю електричний BMW i7 — це незабутні враження від водіння і новітні технології. Це один із найпотужніших електромобілів у родині BMW з максимальною швидкістю 250 км/год і запасом ходу до 625 км. Він дозволяє без проблем переміщатися між Києвом та Львовом чи Одесою, а за необхідності зарядити авто можна дуже швидко — у потужній зарядній точці вам знадобиться всього 34 хвилини для підзарядки батареї від 10% до 80% — якраз встигнете насолодитися кавою. Автомобіль обладнано електричним двигуном потужністю 544 кінських сил, а розганятися до 100 км/год він може всього за 4,7 секунди, і це захоплює.

BMW i7 вражає і ззовні, і зсередини, а кожна поїздка перетворюється на цікаву пригоду з максимумом комфорту. За допомогою режимів My Modes можна насолодитися взаємодією світла, звуку та клімат-контролю, оптимізованих відповідно до настрою пасажира, а система BMW Iconic Sounds дозволяє відчувати характерний для кожного режиму водіння звук, записаний Гансом Циммером — німецьким композитором, який працював над легендарними стрічками "Людина дощу", "Тельма і Луїза" та "Останній імператор". Більше про новинку читайте на сайті "BMW Україна" за посиланням.

Відео Dmytro Feshchuk
Режисер монтажу Anna Bugakova
Візаж та зачіска Daria Zhadan
Інтервʼю Violetta Fedorova

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.