До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гід наймоднішими джинсами осінь-зима 2021/2022

Жоден сезон не обходиться без модних джинсів, які стали позачасовою основою повсякденного гардеробу. Цієї осені дизайнери, як і раніше, експериментують із фасонами і кольорами, пропонуючи нові моделі. Серед найактуальніших джинсів сезону осінь-зима 2021/2022 виділяються широкі пари, моделі прямого крою, джинси з низькою посадкою, "варений" денім з 1970-х, варіанти зі стрілками, моделі зі рваними колінами, укорочені джинси і пари з темно-синього деніму. Vogue.ua зібрав повний гід модними джинсами прийдешнього сезону.

Brunello Cucinelli
Ширше крок

У новому сезоні, як і раніше, залишаються в тренді широкі джинси, які так полюбили модниці цього літа. The Row пропонують білосніжні джинси збирати на талії чорним ременем і носити з молочним джемпером, Celine комбінують екстраширокі укорочені джинси з кроп-топом, елегантним жакетом з букле і козаками, а Rachel Comey поєднують широкі сині пари з сорочками і клогами.

Реклама
The Row
Celine
Rachel Comey
Повернення стрілок

Один із найсвіжіших трендів цієї осені — джинси зі стрілками. Вони можуть бути як з напрасованими стрілками, так і з рядком спереду. Так, дівчата, які віддають перевагу класичним брюкам-кльош, знайдуть собі до душі модель елегантних джинсів зі стрілками в колекції Zimmermann, шанувальниці стилю вестерн знайдуть модель у Isabel Marant, а модниці, чий улюблений бренд Christian Dior, зможуть знайти там темно-сині джинси-банани з відпрасованими стрілками.

Zimmermann
Christian Dior
Isabel Marant
Прямі

Прямі джинси, мабуть, найуніверсальніша модель на всі часи. Вони підходять усім типам статури, а ще легко поєднуються з найрізноманітнішим взуттям — туфлями, черевиками, лоферами і кросівками. За бажання їх також можна заправити в чоботи, надихнувшись прикладом Alexandre Vauthier. Прямі сині або блакитні джинси цієї осені обов'язково мають очолити модний гардероб. Пропонуємо звернути увагу на моделі в колекціях Celine і Sandro.

Celine
Sandro
Alexandre Vauthier
Варьонки

"Варений" денім вже кілька сезонів як пішов з модних радарів, проте цієї осені джинси, натхненні епохою 1980-х років, знову повертаються в колекції брендів. Так, Alberta Ferretti показали практичне поєднання синього деніму з чорними розводами на тканині, Tom Ford з'єднали темні і світлі відтінки, а Marques'Almeida й зовсім зробили ставку на кольорові джинси в рожево-лавандових відтінках.

Tom Ford
Alberta Ferretti
Marques'Almeida
Ода нульовим

Джинси з низькою посадкою, популярні в нульових, ось уже кілька сезонів поспіль намагаються пробитися в гардероби модниць. З огляду на кількість джинсів з низькою талією в колекціях брендів, можливо, саме цієї осені вони стануть улюбленим елементом повсякденного гардеробу streetstyle-зірок. А поки пропонуємо обирати найстильніші джинси епохи Брітні Спірс і Періс Хілтон. Блакитний базовий денім ви знайдете у Saint Laurent, широкі сині пари у The Row, а якщо хочеться чогось особливого — прямуйте до Rokh.

Saint Laurent

The Row
Rokh
Прорізи на колінах

Занадто рвані джинси наразі не найактуальніша модель, а ось пари з прорізами на колінах цілком можуть посісти почесне місце в модному гардеробі. Для того, щоб зрозуміти, які рвані джинси придбати, достатньо скористатися двома сектретними прийомами: вибирати джинси без еластану в складі і робити ставку на моделі прямого чи широкого крою. Приклади вдалих джинсів з розрізами на колінах можна знайти у Celine, Maje і Dsquared.

Celine
Dsquared
Maje
Укорочені пари

Укорочені джинси гарні тим, що дають можливість показати не лише стрункі ноги, але й продемонструвати нове взуття. Це можуть бути сірі джинси з помітними передніми швами Iro, синій денім в колекції Alberta Ferretti чи джинси з защипами Brunello Cucinelli. Вибір за вами.

Iro
Alberta Ferretti
Brunello Cucinelli
Темно-синій денім

Серед великої кількості джинсів завжди важко зробити вибір і придбати відповідну пару. Проте є і позитивний бік медалі — кожна дівчина зможе знайти ідеальну модель для своєї статури. Так, володарки пишних форм сміливо можуть вибирати темно-сині класичні джинси, які трохи відсилають до ділових штанів. Завдяки рівному і темному кольору вони візуально прибиратимуть зайві сантиметри і "витягатимуть" статуру. Подібні моделі варто шукати у Bevza, Zimmermann і Hermes.

Hermes
Zimmermann
Bevza

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.