До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніше взуття цього вересня

Буквально за кілька днів почнеться осінь, а отже потрібно встигнути оновити свій гардероб до нового сезону. Пропонуємо почати зі взуття, адже саме воно задає потрібний тон вашому образу. Серед головних взуттєвих трендів цієї осені провідні позиції займають: лофери на підборах, балетки й оксфорди. Пропонуємо докладніше ознайомитися з кожним з них.

Max Mara
Оксфорди

Цієї осені на модний олімп знову повертаються оксфорди — улюблене взуття ваших дідусів і головний елемент ділового гардероба. Свою назву оксфорди отримали неспроста — у XVIII столітті строгі черевики на шнурівці особливо вподобали студенти елітного коледжу в Англії, на честь якого згодом і назвали це взуття. З настанням вересня й шкільного сезону в гардеробах модниць починає фігурувати стиль препі, почесне місце в якому займають оксфорди. Пропонуємо зазирнути в колекції до Max Mara, Prada і 3.1 Phillip Lim, щоб вибрати підхожий варіант на осінь.

Реклама
Max Mara
Prada
3.1 Phillip Lim
Лофери на підборах

Лофери — універсальне й базове взуття осіннього сезону, що асоціюється з чоловічим гардеробом. Однак його легко вписати й у жіночий дрес-код, поєднуючи як з брючними костюмами, так і з елегантними сукнями, спідницями в зборки та блузами. У сезоні осінь-зима 2021/2022 цей взуттєвий тренд полонив серця дизайнерів, однак дизайн моделі зазнав певних змін. Тепер бренди пропонують придбати у вересні лофери на підборах і масивній платформі. Високі версії лоферів можна побачити в колекціях Max Mara, Tod's і Versace.

Max Mara
Tod's
Versace
Балетки

Жіночні туфлі без підборів, іменовані балетками, зробили тріумфальне повернення ще в літньому сезоні. Ми бачили їх у колекціях Celine, Christian Dior, Simone Rocha, Carolina Herrera, Emilia Wickstead і багатьох інших брендів. Однак саме цієї осені ця тенденція набирає дедалі більших обертів. Якщо ви втомилися від масивного взуття й давно мріяли взути елегантні туфлі на пласкій підошві, подібні до пуантів балерин, то вересень — найкраща пора для цього. Придивіться до червоних лакових балеток Christian Dior, атласних пуантів Erdem і замшевого взуття в колекції Bora Aksu.

Christian Dior

Erdem
Bora Aksu

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.