До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Привіт з нульових: речі на низькій посадці повертаються

Ставитися до речей із заниженою талією можна по-різному: одні, впадаючи в ностальгію, з розкритими обіймами готові повернути ці складники у свій гардероб, інші — з упевненістю називають їх найгіршим, що було в моді 2000-х. Так чи інакше, не помітити на світових подіумах моделей, що, струнко міряючи кроки, дефілюють у джинсах, штанах, спідницях і шортах на низькій посадці, неможливо. Розповідаємо, у яких колекціях поточного сезону вони були представлені найяскравіше.

Синди Кроуфорд в юбке на низкой посадке на шоу Todd OldhamСінді Кроуфорд на показі Todd Oldham, жовтень 1995 року, Нью-Йорк

Повернення легендарних моделей із заниженою талією пройшло не без участі streetstyle-виходів улюблениць публіки — Белли Хадід, Гейлі Бібер, Вікторії Бекхем та інших. На недавніх тижнях моди it-girls показали образи, натхнені прикладами зірок, — поєднання подовженого асиметричного базового кроп-топа з принтованими джинсами на низькій посадці має свіжий і актуальний вигляд.

Реклама

Неделя моды в Париже, июнь 2019
Неделя моды в Париже, июнь 2019

Звісно, не варто відмовлятися від улюблених high waisted jeans, проте настав час визнати, що й низька посадка повертається в список головних трендів весни-літа 2020. Але не джинсами єдиними. У поточному сезоні дизайнери продемонстрували безліч варіацій на тему: від шкіряних і класичних широких штанів до спідниць і шортів довжини міні. Американський бренд Alexander Wang представив модифікацію ковбойських штанів зі вставками із замші й характерним декоруванням. Креативний директор Дому Balmain показав спідницю асиметричного крою з розсипами мерехтливих каменів. А Rochas і Versace зробили ставку на актуальний прийом стилізації — поєднання спідниці на низькій посадці з об’ємною сорочкою зі струмливої тканини або блейзером з навмисно підкресленою лінією плечей.

<b>Вещи на низкой посадке</b>
Вещи на низкой посадке весна-лето 2020

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.