До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: як носити джинси з низькою посадкою в цьому сезоні

Ми вже розповідали, що в 2020 році несподівано повернувся головний тренд початку нульових — джинси з низькою посадкою. У 2021 ж році ця тенденція тільки посилилася і невдовзі вони безумовно займуть почесне місце в гардеробах модниць. Після боязкого повернення на подіуми, модниці дедалі частіше почали звертати увагу на образи нульових. Джерелом натхнення стали поп-зірки — Дженніфер Лопес, Гіларі Дафф і Брітні Спірс, а також молоді актриси, серед яких Кіра Найтлі, яка носила джинси із заниженою талією в 2003 році. Не можна не згадати також і культові виходи Періс Гілтон, яка навчила нове покоління носити цю модель з відкритим попереком навіть за мінусових температур. Vogue.ua пропонує 3 способи, з чим носити джинси з низькою посадкою в цьому сезоні.

Streetstyle
Джинси + бралет

У колекції Etro весна-літо 2021 ми помітили широкі джинси із заниженою талією в поєднанні з чуттєвими бралетами, прикрашеними морськими візерунками. За бажання можна накинути на плечі жакет і додати багатоярусну прикрасу на шию. Образ, який можна повторити вже цього літа, готовий.

Реклама
Etro весна-літо 2021
Джинси + чоловіча сорочка

Цієї весни одним з наймодніших streetstyle-образів стане поєднання джинсів з низькою посадкою і маскулінної сорочки. Злегка вільна чоловіча сорочка може бути застебнута тільки частково, оголюючи кубики преса, або зав'язана на недбалий вузол, щоб показати спокусливі стегна.

Streetstyle
З нульових

Цього року всі головні модниці ностальгуватимуть за 2000-ми роками, приміряючи схожі образи. Так, поєднання джинсів із заниженою талією, пояса з паєтками, топа з видимим логотипом, наразі Chanel, сумки-багета, всипаної логотипами Louis Vuitton, і окулярів з кольоровими лінзами — справжній вибух з минулого.

Streetstyle

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.