До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дівчата Джуда Лоу: найвідоміші романи актора

29 грудня британському акторові Джуду Лоу виповнюється 51 рік. Відомий серцеїд, він ніколи не був обділений жіночою увагою. Актор крутив романи з багатьма голлівудськими красунями: Сейді Фрост, Камерон Діас, Ніколь Кідман, Сієнною Міллер, Лілі Коул, Ліндсі Лохан та іншими зірками, — і має сімох дітей від різних жінок. Vogue.ua згадує найвідоміші романи іменинника.

Джуд Лоу

Сейді Фрост

Першою дружиною актора була Сейді Фрост — англійська акторка, з якою, за словами друзів Джуда, він мав найсерйозніші стосунки. Роман спалахнув на знімальному майданчику картини "Шопінг" 1994 року. Сейді подарувала Джудові двох синів і доньку, а їхній шлюб тривав шість років.

Реклама
Джуд Лоу і Сейді Фрост

Сієнна Міллер

Гучний роман із Сієнною Міллер, що нагадував американські гірки, почався одразу після розлучення із Сейді й тривав три роки. Пара познайомилася на зніманні фільму "Красунчик Алфі, або Чого хочуть чоловіки", де Джуд виконав роль спокусника, чимось схожого на нього самого в реальному житті. Пара була заручена, але до весілля так і не дійшло. Актор зрадив Міллер з нянею своїх дітей. Після цього вони ще кілька разів сходилися і розходилися. Остаточний розрив відбувся 2011 року.

Джуд Лоу і Сієнна Міллер

Лілі Коул

2008 року стало відомо про новий роман відомого серцеїда. Цього разу об’єктом любові стала британська модель Лілі Коул і за сумісництвом партнерка у фільмі "Імаджинаріум доктора Парнаса". Пару неодноразово бачили разом: на концерті Radiohead, за романтичною вечерею в Ковент-Гарден, у театрі, а також на вечірці в лондонському клубі The Box.

Лілі Коул

Камерон Діас

Після розлучення з Сейді Фрост новою перемогою в любовному списку актора стала ефектна білявка Камерон Діас. Вони провели разом пів року на знімальному майданчику романтичної комедії "Відпочинок за обміном", після чого їхній роман тривав ще два роки.

Джуд Лоу і Камерон Діас

Саманта Берк

Найшвидший роман Джуда Лоу, який приніс йому ще одну дитину. 2009 року у Джуда Лоу з’явилася позашлюбна донька Софія від новозеландської моделі Саманти Берк. Актор вчинив як справжній чоловік і виявив бажання піклуватися про маля й допомагати фінансово.

Саманта Берк

Кетрін Гардінг

У березні 2015 року улюбленець жінок Джуд Лоу став батьком уп’яте — в актора народилася донька від його колишньої коханої, молодої співачки Кетрін Гардінг. Їхній роман закрутився під час спільного знімання в Чехії й тривав лише шість тижнів, після чого вони залишилися друзями.

Кетрін Гардінг

Філіппа Коен

З Філіппою Коен Джуд Лоу одружився в травні 2019 року. Вони були разом уже кілька років, і тривалий час Лоу приховував цей зв’язок. "Я щасливий, що Філіппа непублічна людина. Вона моя й нікого більше", — розповів якось в інтерв’ю іменинник. У серпні 2020 року Коен народила первістка, а Джуд Лоу став батьком ушосте, а в лютому 2023-го стало відомо про народження їхньої другої спільної дитини — вже сьомої для Джуда. Імена та стать своїх наймолодших малюків Лоу старанно приховує.

Джуд Лоу і Філіппа Коен

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.