До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Все про мою матір: Jacquemus весна-літо 2018

Цього разу відкрити Тиждень моди в Парижі випало молодому дизайнерові Симону Жакмю. Свою нову колекцію він присвятив своїй матері, яку дуже рано втратив, а також спогадам про дитинство, проведене в селі поблизу Марселя. "Я дивився на її фото, зроблені під час літніх прогулянок", – розповідав Симон Порт Жакмю, – зазвичай вона намотувала шарф навколо голови і у неї були ці керамічні сережки і різноманітні парео. Вона завжди всміхалася і була щаслива. І, ви знаєте, люди все ще зупиняють мене в селі і кажуть: "Твоя мати? Вона була такою вродливою! ". "Розумієте, Jacquemus – це ім'я моєї матері", – сказав він, коли його моделі оточили його в кінці шоу.

Jacquemus весна-літо 2018
Jacquemus весна-літо 2018
Jacquemus весна-літо 2018

Ностальгія за ідилічним дитинством, морем, легким бризом, палючим південним сонцем і елементами народного костюма помножена на естетику кінематографічного й міфологічного півдня Франції вилилася в колекцію просту й мудру водночас. Ризиковані вирізи і легкі тканини, складно загорнуті спідниці-тюльпани й асиметричні топи, що відкривають засмаглу карамельну шкіру, оголені спини і напівпрозорі тканини – Жакмен явно задумав одяг для дівчат, які довгі літні місяці проводять на Корсиці чи Мартиніці і не дуже турбуються про курси криптовалют.

Реклама
Jacquemus весна-літо 2018
Jacquemus весна-літо 2018
Jacquemus весна-літо 2018

Весь показ можна подивитися тут.

Читайте також:

5 лучших фильмов о Париже​

Б'юті-тренди міланського Тижня моди

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.