До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Б'юті-тренди міланського Тижня моди

Vogue.ua вибирає найяскравіші тренди з міланського Тижня моди. Все, про що ми будемо мріяти наступної весни, – від пожежно-червоних губ до мікрострілок – в огляді нижче

Безтурботна синява

Глибока драматична блакить нинішнього сезону трансформується до весни й стане більш романтичною – наприклад, як світанкове північне море (Anteprima) чи бездонна ямайська ніч (Marni).

Реклама

<b>милан голубые глазки</b>

Пожежний випадок

Помади відтінків полум'я – щоб розпалювати неабиякі пристрасті. Час вибілювати зуби, оскільки помаранчевий підтон компліментарний тільки білосніжній усмішці.

<b>милан пожарные губы</b>

Накладка трапилась

Накладні чубки, перуки, пасма, кольорові чи точно в тон волоссю – це великий тренд майбутньої весни. Вони дозволяють грати з зачіскою й укладками, не вдаючись до радикальних заходів. Найбільш надихаючий приклад – чубчик як у Джона Коннора в "Термінаторі-2", пофарбований у тон до стрілок. Автор ідеї – неважко здогадатися – Сем Макнайт, зірка №1 перукарського світу.

<b>милан парики и челки</b>

Найчистішої принади

Образи, наповнені чистотою й свіжістю, – як ковток повітря. Їх вибрали художники з макіяжу на показах Bottega Veneta, Vionnet й багатьох інших. Щоб уникнути монотонності, стилісти додавали акцентів: чи то довгий кучерявий чубчик, що прикриває очі (Krizia), чи окуляри на півобличчя (Gucci), чи трохи вологого блиску на повіках (Elisabetta Franchi).

<b>милан clean and shiny</b>

Розділювальна смуга

Акцент на проділ – це простий і дуже вражаючий прийом, до якого вдалися стилісти показів Aigner, Alberto Zambelli та інших. Тим, хто не готовий до експериментів з тимчасовим фарбуванням, можна використовувати укладальні засоби з глянцевим блиском чи позначати лінію проділу косами (Jil Sander).

<b>милан внимание на пробор</b>

Прямо з душу

Вологі, трохи недбалі, з прилиплими до чола пасмами чи просто приховані рушником, – такі зачіски дозволяють виглядати розслаблено, але справляти wow-effect. Черпаємо натхнення у Alberta Ferretti, Emilio Puccі і Tod's.

<b>милан из душа</b>

Потрапили в халепу

Витіюваті плетіння, які виглядають лаконічно і яскраво, неважко повторити самостійно. Треба запастися тонкими резинками – і зберегти потрібні фото в телефон.

<b>милан лаконичный переплет</b>

Хотілося б підкреслити

Штрихи, мікрострілки й тонкі лінії на повіках не викликають асоціацій з арт-макіяжем, але мають значно ефектніший вигляд, аніж парадні стрілки. Треба спробувати.

<b>милан микролайнер</b>

Впало сонце

Мікродоза хайлайтера, як на показах Etro, Fausto Puglisi і Les Copains, має вигляд ніжного призахідного сонця, що пестить шкіру. Красиво – і в деякому сенсі практично: легко повторити, приємно носити.

<b>Милан хайлайт</b>

З відтінком металу

Металічні акценти в макіяжі в моді і цієї осені: металік на губах – взагалі потужний тренд. Наступної весни стилісти і художники з макіяжу пропонують прикрашати металом повіки, куточки очей, лоб (!) і навіть підборіддя. Аксесуар, що не має назви, демонструє Gucci – хто знає, можливо, він приживеться (ситуацій, коли він необхідний, на думку спадає безліч).

<b>милан метал акценты</b>

Очі червоні

Лючія Піка почала першою – рік тому вийшла її Collection # 1, присвячена червоному. А потім понеслося – червоні і помаранчеві пігменти на повіках на безлічі осінніх шоу, виходи зірок на червоних доріжках з пурпуровими тінями. Гамма розширюється. Тепер в ній кармінові й оранжево-рожеві холодні відтінки.

<b>милан красные глазки</b>

Рисочка знизу

Пучки вій, кайал, розтушована лінія – в майбутньому сезоні візажисти пропонують не обходити увагою нижні повіки. Слухаємо й коримося.

<b>милан нижний этаж</b>

Більше краси – в Instagram @vogueua_beauty

Читайте також:

Головні тренди манікюру весна-літо 2018 з Тижня моди в Нью-Йорку

З Лондона з любов'ю: найяскравіші б'юті-образи London Fashion Week

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.