До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тиждень моди в Мілані: нові колекції Alberta Ferretti і No.21

Тиждень моди в Мілані набирає обертів. Цього разу під прицілом італійські бренди Alberta Ferretti і No.21.

Alberta Ferretti

Кайя Гербер, Кендалл Дженнер, Джіджі і Белла Хадід знову прикрасили подіум на шоу Alberta Ferretti. Ці дівчата, за якими в Instagram стежать мільйони шанувальників, стали провідниками бренду для молодого покоління. Поступово змінюється і сама естетика марки – вона стає більш легкою і невимушеною. Так, до звичних повітряних суконь в новому сезоні додали різноманітні брюки, в тому числі такі, що апелюють до робочої уніформи, а колірна палітра змінила драму на юність і свіжість. Для шанувальників класики Alberta Ferretti був призначений останній чорний блок.

Реклама
Alberta Ferretti
Alberta Ferretti
Alberta Ferretti
Alberta Ferretti

Переглянути всю колекцію.

NO.21

У новій колекції Алессандро Дель Аква робить акцент на поєднанні форм, фактур і стилів. У лаконічних і жіночних образах простежується чоловічий характер і елементи спортшику: спідниці-олівці в тандемі з неопреновими куртками і напівпрозорими худі, атласні спортивні комбінезони та навіть кристали Swarovski, що нагадували контури уявної oversized-футболки. Маскулінні піджаки з атласу, латексні сукні, переливчаста шкіра і велика кількість пір'я додали потрібного рівня гламуру новій колекції.

№.21
№.21
№.21
№.21, SS19

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.