До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тиждень моди в Лондоні: нові колекції J.W.Anderson, ALEXACHUNG і Ports 1961

Тиждень моди в Лондоні набирає обертів, а Vogue.ua розповідає про найцікавіші його колекції. У нашому огляді нова робота Алекси Чанг, яка вперше провела показ, погляд на сучасну жіночність від Джонатана Андерсона і хитромудрий мінімалізм Ports 1961.

J.W.Anderson весна-літо 2019

Британський самородок Джонатан Андерсон несподівано для багатьох показав колекцію, в якій звертається до класичної жіночності, але робить це в своїй манері грається з пропорціями і фактурами. Наприклад, благородну шерсть він прикрасив дерев'яними намистинами, наче знайденими в бабусиній скриньці, а знімні коміри з вінтажного мережива додав до вільних бавовняних суконь. Сам Андерсон розповідає, що під час роботи надихався творчістю скульптора Лінди Бенгліс: "До її скульптур хочеться торкатися, і я мрію, щоб після погляду на цю колекцію, хотілося зробити так само".

Реклама
J.W.Anderson весна-літо 2019
J.W.Anderson весна-літо 2019
J.W.Anderson весна-літо 2019

Переглянути всю колекцію.

ALEXACHUNG весна-літо 2019

Нова колекція британської модниці Алекси Чанг нагадує калейдоскоп образів і настроїв, а сама Чанг розповідає, що вона присвячена людям, яких вона зустрічала під час постійних перельотів. "Аеропорт це місце, де в одному просторі опиняються люди з різних країн і з різними інтересами, розповідає Чанг, яка запустила свій бренд лише рік тому. Це приголомшливий мікс, який я і хотіла продемонструвати на подіумі". Увійшли в колекцію елегантні кейпи, робочі комбінезони, сорочки з гавайським принтом, романтичні сукні з рюшами, ідеальні замшеві тренчі і в'язані гачком купальники. Незважаючи на всю різноманітність образів, колекція цілісна, ​​а речі абсолютно носибельні, адже кому, як не зірці стрітстайлу, знати, як поєднувати непоєднуване і мати вигляд на 100%.

ALEXACHUNG весна-літо 2019
ALEXACHUNG весна-літо 2019
ALEXACHUNG весна-літо 2019

Переглянути всю колекцію.

Ports 1961

Дизайнера бренду Ports 1961 Наташу Чагаль називають справжнім текстильним маніяком. Заради тієї самої фактури вона готова об'їздити весь світ. Цього разу знайти ідеальний матеріал вона змогла в Гамбурзі. Одна з місцевих майстерень відома своїми зробленими вручну пледами та ці рукотворні деталі додали душевності звичній функціональності Ports 1961. Чагаль продовжує експериментувати і з головною для бренду річчю – сорочкою. На цей раз вона попросила співробітників принести свої сімейні фото, потім перетворила їх в принти і пошила з цієї тканини сорочки.

Ports 1961 весна-літо 2019
Ports 1961 весна-літо 2019
Ports 1961 весна-літо 2019

Переглянути всю колекцію.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.