До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Свято екстраверта: колекція Louis Vuitton осінь-зима 2021/2022

Ніколя Жеск’єр влаштував показ Louis Vuitton у крилі Денон у Луврі. Його моделі змішалися з давньоримськими, грецькими й етруськими скульптурами під мегагіт Daft Punk — Around the World. За словами дизайнера, легендарний дует погодився надати пісню для шоу за кілька тижнів до свого розпаду.

Louis Vuitton осень-зима 2021/2022
Louis Vuitton осень-зима 2021/2022

"Оскільки ми всі перебуваємо в нерухомому стані, маємо подвоїти свою уяву, щоб винайти щось надзвичайне", — сказав Жеск’єр. Це стосується як колекції, так і навколишніх виробничих цінностей. Рік на карантині підсилив пристрасть дизайнерів до прикрашання, попри — або, можливо, через — колективне звернення до спортивних штанів та іншого домашнього одягу. Очікуючи на відродження, мода стала абсолютно екстравертною.

Реклама
Louis Vuitton осень-зима 2021/2022
Louis Vuitton осень-зима 2021/2022

У новій колекції Жеск’єр звертав увагу як на силуети, так і матеріали. Натхнений концепцією руху, він чергував куртки-блузони й накидки-кокони. Майже всі образи доповнювали чоботи на танкетці. Водночас ця колекція була демонстрацією майстерності ательє Louis Vuitton: туніки, інкрустовані коштовним камінням, визирали з-під парок і бомберів, а прості сукні в стилі 1960-х у формі трапеції були ретельно вишиті графічними візерунками.

Louis Vuitton осень-зима 2021/2022
Louis Vuitton осень-зима 2021/2022

"Я хотів чогось разючого, що викликало б надію й утіху щодо майбутнього, і щоб люди добре проводили час за переглядом", — зазначив Жеск’єр. Це була колекція трофеїв Louis Vuitton для прийдешніх вечірок, на які ми очікуємо після року анабіозу.

Переглянути всю колекцію Louis Vuitton осінь-зима 2021/2022.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.