До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Tiffany & Co. пожертвує 1 мільйон доларів на боротьбу проти коронавірусу

Фонд Tiffany & Co. пожертвує 1 мільйон доларів на боротьбу проти COVID-19. У такий спосіб бренд підтримає ООН і Громадський фонд Нью-Йорка.

Photo: tiffany.com

Tiffany & Co. спрямували всі можливі ресурси на допомогу Нью-Йорку, який є рідним містом бренду. Пожертвування в розмірі 1 мільйона доларів буде розподілено між двома важливими організаціями: 750 тисяч доларів перерахують фонду COVID-19 Solidarity Response, який є підрозділом Всесвітньої організації охорони здоров’я й перебуває під контролем ООН, а 250 тисяч доларів буде спрямовано до Громадського фонду Нью-Йорка (The New York Community Trust's NYC COVID-19 Response & Impact Fund).

Реклама

Крім того, Фонд Tiffany & Co. підписав Філантропічне зобов’язання для боротьби проти COVID-19 (Philanthropy's Commitment During COVID-19), об’єднавши в такий спосіб зусилля з понад 500 іншими благодійними організаціями. Підписавши зобов’язання, благодійні організації й фонди засвідчують, що готові надати всебічну допомогу некомерційним організаціям, які борються проти коронавірусу.

Photo: @tiffanyandco

Аніса Камадолі Коста, голова й президентка Фонду Tiffany & Co., коментує ситуацію, що склалася, так: "Під час глобальної кризи в галузі охорони здоров’я ми зобов’язані реагувати на нагальні потреби нужденних. З гордістю повідомляємо про підтримку організацій, що надають термінову допомогу постраждалим від COVID-19, зокрема й у рідному для нас Нью-Йорку".

Також Tiffany & Co. обіцяють передати пожертви своїх працівників на допомогу будь-якій профільній некомерційній організації, яка протистоїть поширенню вірусу.

Нагадаємо, що Фонд бренду створено 2000 року, а його основною сферою діяльності є підтримка організацій, які опікуються питаннями раціонального використання природних ресурсів, як-от видобуток корисних копалин і порятунок коралових рифів.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.