До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Бренд взуття AGL підтримає італійських лікарів у боротьбі проти коронавірусу

Італійський бренд взуття AGL віддасть 30% місячного виторгу для підтримки італійських лікарів. Таке рішення ухвалили власниці бізнесу сестри Джусті.

Сестри Джусті. Photo: agl.com

На жаль, очевидно, що поширювана пандемія коронавірусу, яка впливає на наше здоров’я і якість життя, не має меж. Тому AGL закликає всіх працювати разом, поважати правила й зберігати високий рівень відповідальності. Бренд, зокрема, ухвалив рішення віддати частину прибутку з онлайн-продажів для підтримки італійських лікарів.

Реклама

"Нам дуже пощастило, що можемо бути вдома в безпеці, і ми вважаємо, що зобов’язані піклуватися про наші сім’ї й бути вдячними. Насамперед настав час використовувати наші ресурси, щоб допомагати іншим, зокрема людям, які ризикують своїм життям, щоб захистити наше", — зазначають Джусті.

Для підтримки всіх основних працівників, як-от лікарі й медсестри, та щоб висловити подяку за їхню роботу, AGL перерахує 30% прибутку за квітень з онлайн-продажів на agl.com і надасть медичним працівникам потрібні засоби індивідуального захисту. Підтримку буде спрямовано лікарям з регіону Марке, провінції Фермо, в Італії.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.