До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Dolce & Gabbana покажуть нові кутюрні колекції на Pitti Uomo

Через пандемію коронавірусу було скасовано або перенесено багато масштабних і значущих подій, серед яких Каннський кінофестиваль, Олімпіада в Токіо й Тижні моди в усьому світі. Ця історія зачепила й виставку Pitti Immagine Uomo 98 у Флоренції, яку ще у квітні перенесли на вересень. Тепер захід пройде в digital-форматі й триватиме з 2-го по 4-е вересня. Цього року запрошеним брендом став Dolce & Gabbana. Очікується, що творчий дует Стефано Габбана й Доменіко Дольче покажуть дві кутюрні колекції — Alta Moda й Alta Sartoria. Їх можна буде переглянути на онлайн-платформах Pitti Immagine і Dolce & Gabbana.

"Ми дуже раді, що наші наступні заходи Alta Moda пройдуть у Флоренції — місті, яке ми любимо і яке сьогодні як ніколи важливе. Флоренція була колискою епохи Відродження, давньої мудрості, що передавала й передає свій вплив на сучасну культуру й естетику. Показ нашої колекції в цьому місті — це втілення мрії. До того ж ми змогли тісно співпрацювати з міськими ремісниками, які зберегли у своїх майстернях неоціненний і вічний дух міста", — розповіли дизайнери.

Шоу Dolce & Gabbana осінь-зима 2018/2019

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.