До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ruslan Baginskiy пожертвували 1 мільйон гривень на боротьбу проти коронавірусу

Українські бренди й далі прилучаються до активної боротьби проти коронавірусу. Так, марка Ruslan Baginskiy, яка підкорила світ своїми головними уборами, повідомила про пожертву в 1 мільйон гривень двом українським лікарням — Клінічній лікарні швидкої допомоги у Львові та Центральній районній лікарні Коломиї.

Руслан Багінський і Петро Ясинський

Про це дизайнер Руслан Багінський і його бізнес-партнер Петро Ясинський повідомили в соціальних мережах: "Львів — моє рідне місто, Коломия — рідне місто співзасновника бренду Петра Ясинського. Регіони отримують набагато менше підтримки, хоча в Івано-Франківській області вже було зафіксовано 300 випадків, у Львівській — 124. Кошти ми перерахували на конкретні потреби лікарень. Залишайтеся вдома, святіть Паску онлайн і будьте здорові". Серед речей, які замовили лікарні, — апарати штучної вентиляції легенів, дефібрилятор, монітори, пульсоксиметри та багато іншого. Все докладно Багінський і Ясинський описали на своїх сторінках у Facebook.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.