До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Українські топ-моделі в новому кампейні Ruslan Baginskiy

Моделі стали тією рушійною силою, яка допомогла українському бренду головних уборів Ruslan Baginskiy набути світову популярність. У новій рекламній кампанії марка завдячує їм та збирає в одній зйомці топових українських моделей різних років – від Сніжани Онопко, зірка якої запалилася ще на початку 2000-х, до Юлії Ратнер, яка успішно підкорює подіуми сьогодні.

Називається рекламна кампанія красномовно – Made in Ukraine, а її обличчями разом з Онопко і Ратнер стали: Жужу Іванюк, Наті Чабаненко, Елла Кандиба, Марина Полканова і Катерина Зуб.

Реклама
Юлія Ратнер
Сніжана Онопка

Натхненням для зйомки авторства Стефана Лісовського стала епоха супермоделей, тому в фокусі – нова колекція і особистості моделей. "Сніжана зараз рідко виходить на подіум і знімається, але рік тому зробила виняток і закрила наш показ у межах Ukrainian Fashion Week. Зробити її героїнею кампейну я мріяв з моменту відкриття бренду, і її згода визначила естетичний напрям зйомки", – коментує Руслан Багінський.

Елла Кандиба
Жужу Іванюк

Для зйомки стилістка Надя Шаповал підібрала головні осінні моделі Ruslan Baginskiy: шапки-вушанки зі штучного хутра, фетрові капелюхи з металічними деталями, обручі з тафти і знакові для бренду кашкети – картаті і яскраво-рожеві, прикрашені блискучими кристалами і впізнаваною вишивкою з ініціалами дизайнера.

<b>Украинские топ-модели для Багинского</b>

Photo: Stephan Lisowski

Stylist: Nadiia Shapoval

Hair: Pavel Lotnik

Hair assistant: Oksana Cherepania

MUA: Olga Ostapchuk

MUA assistant: Katherine Tokareva

Producer: Marina Sandugey-Shyshkina

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.