До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Мюзикл про принцесу Діану покажуть в 2018 році

У 2018-му році на сцені театру La Jolla Playhouse в Каліфорнії відбудеться одна з найочікуваніших прем'єр року – мюзикл "Діана". Мюзикл будуть показувати протягом театрального сезону 2018/2019. Вистава знаходиться в хороших руках: його ставить команда, яка працювала над популярним американським мюзиклом "Мемфіс", що отримав премію "Тоні". Режисер – володар "Тоні" Крістофер Ешлі.

Весілля Діани і принца Чарльза, 1981

Одне з головних питань – на якому періоді життя Діани зосередяться творці? Відповідно до синопсису, акцент буде зроблений на тому періоді, коли Діана тільки-тільки стала принцесою. Дія почнеться в 1981 році, коли Діана вийшла заміж за принца Чарльза. Світ готовий прийняти нову принцесу, але чи готова 20-річна дівчина до того, що станеться далі? Інтриги, постійна увага ЗМІ, байдужий чоловік?..

Реклама
Діана на обкладинці британського Vogue, 1981

Подробиць про постановку творці поки не розголошують, тільки говорять, що музика буде натхненна мелодіями 1980-х і роком. Головними героями мюзиклу стануть принцеса Діана, принц Чарльз і Камілла Паркер-Боулз. Хто зіграє принцесу Діану, поки тримають в секреті.

Читайте також:

6 фильмов о принцессе Диане

Найкращі фільми про життя британської королівської сім'ї

Що потрібно знати про Меган Маркл, кохану принца Гаррі

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.