RU UA

Журнал VOGUE

Підписатися
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь, що ознайомились з оновленою політикою конфіденційності і погоджуєтесь на використання файлів cookie.
Погоджуюсь

Три рецепти сніданків від моделі Тані Рубан

07 травня 2020

Vogue.ua попросив своїх героїнь поділитися рецептами улюблених сніданків. Відкриває мініпроєкт Таня Рубан з трьома рецептами на будь-який смак.

@rubanoid_

Солена вівсянка з томатною сальсою, пармезаном і яйцем пашот

«Це мій улюблений сніданок», — каже Таня.

Інгредієнти:

1 склянка вівсянки швидкого приготування;

дрібка солі;

10 г вершкового масла;

½ цибулини;

томатний соус (я беру готовий, з базиліком);

яйце;

столова ложка оцту (я беру винний);

пармезан;

сіль, перець;

гілочка свіжого базиліку (опціонально).

@rubanoid_

Приготування

Ріжемо цибулю дрібно й просмажуємо на сковорідці з оливковою олією до золотистого кольору. Я додаю трохи води, щоб вона злегка пропарилася, — не люблю пригорілі краї. До цибулі додаємо томатний соус, перемішуємо, тушкуємо 3—5 хвилин.

Тим часом варимо вівсянку з водою в пропорції 1:2 один до двох, додаючи щіпку солі. Коли готова вівсянка, я додаю трохи вершкового масла й залишаю її «дійти» під закритою кришкою.

В окремій каструльці нагріваємо воду до кипіння. В окріп додаємо оцет; помішуючи ложкою, робимо воронку й туди акуратно вливаємо яйце на 3 хвилини (заводьте таймер). Паралельно викладаємо вівсянку на тарілку, присипаємо пармезаном і робимо гніздечко з томатної сальси для яйця пашот. Подаємо, прикрасивши базиліком і свіжомеленим перцем.

Egg Burger

«Це улюблена страва моїх дітей, — каже Таня, — їх важко змусити їсти овочі й протеїн зранку, доводиться імпровізувати».

@rubanoid_

Інгредієнти:

булочка із сезамом;

шпінат;

вершки;

яйця 2 шт.;

помідор;

сир;

1/2 авокадо;

соус песто;

трюфельна олія.

Приготування

У нагрітій сковорідці трохи обсмажуємо шпинат з вершками — недовго, буквально 5 хвилин. Відставляємо вбік.

Робимо омлет. Я готую його з вершками й додаю сир.

Нарізаємо помідор кружальцями й авокадо часточками. Булочку розрізаємо й підігріваємо в тостері з двох сторін. Збираємо бургер. На нижню частину булочки намазуємо чайну ложку песто, викладаємо припущений шпинат, потім омлет, зверху авокадо (його я скроплюю кількома краплями трюфельної олії й трохи солю), відтак  помідор. Закриваємо композицію! Готово.

Супербоул

Тут все просто: 2 столові ложки грецького йогурту, гранола і ягоди. Такий сніданок люблять усі.

рецепт · еда ·

Ще в розділі Ресторани

Популярне