До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Новий проєкт: у курорт-готелі Rixos Premium Belek відбудеться "Битва шефів"

Імениті шеф-кухарі мережі готелів Rixos змагатимуться в кулінарній майстерності з найкращими шефами різних країн. Перший поєдинок відбудеться вже 22 квітня 2021 року в розкішному готелі Rixos Premium Belek у Туреччині.

Photo: @rixos_premium_belek

У межах конкурсу кожен із шефів, які беруть участь у дуелі, приготує три страви. Незалежне журі — лояльні гості Rixos — визначать найкращу страву, яку згодом додадуть до меню одного з ресторанів готелю. У першому поєдинку із шеф-кухарем готелю зійдеться Тетяна Литвинова, членкиня журі української версії міжнародного шоу "МайстерШеф".

Реклама

За словами Баріса Муселліма, керівного директора Rixos Premium Belek, "проєкт „Битва шефів" стане ще одним напрямом розважальної програми Rixos, що подарує гостям більше позитивних емоцій і дасть змогу насолодитися першокласним відпочинком". Після дебюту проєкту 22 квітня, запрошена шеф-кухарка Тетяна Литвинова проведе кілька кулінарних майстер-класів для дітей і дорослих. А з нагоди Національного дитячого дня також відбудеться фестиваль повітряних зміїв Kite Fest.

Нагадаємо, що мережа готелів Rixos Hotels — преміальна й відома в усьому світі. Особливість мережі в розташуванні — кожен Rixos розміщується на першокласних та історичних локаціях, що дає змогу поєднувати традиції і сучасність.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.