До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Нові літні коктейлі в київському ЦУМі

У серпні Goodwine пропонує в ЦУМі нові коктейлі. Чотири напої на основі джина, пряного рому і лікеру ідеально доповнять літній вечір. "Кожен з них створили зважаючи на побажання наших гостей, їхні звички і смаки, – каже бармен та автор коктейлів, Юлія Іпатова. – Все дуже просто і душевно. Такою є наша взаємна любов".

Gin&Tonic Bergamote Rosmarine

Коктейль створений на основі джина Martin Miller's, настояного на чорному чаї з бергамотом Kusmi. Доповнений тоніком Fentimans lite. Буде хорошим і в спекотний літній день, і в прохолодний вересневий – личитиме до будь-якої погоди і часу року.

Реклама

Характер: твердий, трав'янистий, цитрусовий коктейль.

Mango-Passion Fruit Punch

Коктейль на основі пряного рому з додаванням ігристого вина і французького органічного пюре манго і маракуї. Ідеальний для вечора як дижестів або замість десерту.

Характер: солодкий, пряний, соковитий.

Lavender-Kumquat Spritz

В основі напою – лікер Fair. Kumquat, настояний на квітах лаванди, в поєднанні з іспанською Cava Brut. Юлія Іпатова рекомендує цей коктейль на сніданок або ланч. Ідеально – в поєднанні з тостами з авокадо.

Характер: ніжний, заспокійливий.

Amaro-Lychee Spritz

Трав'янистий лікер Amaro Montenegro в поєднанні з лікером лічі, ігристим вином, м'ятою і лохиною. Також смакуватиме до красивого ланчу з тостами з авокадо.

Характер: душевний, несподіваний, виразний.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.