До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Куди піти на бранч в Києві

Суботні чи недільні бранчі – відмінна можливість провести вихідний день у колі коханих людей і приємній атмосфері, а не змарнувати його на кухні. Їжу і напої – від вина і устриць до інших делікатесів – під час бранчів можна брати без обмежень, заплативши невелику фіксовану суму. Одним з піонерів розвитку бранч-культури в Україні є Сім'я ресторанів Діми Борисова. Vogue.ua подивився, що пропонують у його закладах.

Великий київський сніданок у Chicken Kyiv

Chicken Kyiv – це альтернативна історія міста. Тут лакові поверхні, каштани на стінах, глибокі зелені кольори і люстри, як на метро "Олімпійська". А ще страви, які подавалися в культових ресторанах Києва – від котлети по-київськи до олів'є з раковими шийками.

Реклама

У вихідні тут подають великі київські сніданки. Йдеться про сніданок-буфет, коли за фіксовану плату ви отримуєте необмежену кількість їжі і напоїв: ігристе і тихе вино, устриці, млинці з червоною ікрою, лосось гравлакс, профітролі з паштетами, м'ясні спеціалітети, сири, яйця пашот, скрембл, пиріг зі шпинатом і рибою, млинчики з м'яким сиром, сметаною і вишнею, гранола і мюслі з йогуртом, сирники і, звичайно, свіжу випічку: бріоші, булочки, кекси, мафіни, пиріжки, гріссіні.

Время: 9.00 – 13.00, каждую субботу и воскресенье

Цена: 198 гривен

Бронирование: +38 (050) 405 4055

Сніданки без обмежень в "Барсуку"

"Барсук" – космополітичний гастробар. Саме тут близько двох років тому була відновлена добра київська традиція снідати з ігристим вином. Ресторан продовжує підтримувати традицію і зараз.

Щосуботи та щонеділі тут без обмежень подають омлети і скрембл з різними добавками, яйця Бенедикт з підсмаженим беконом чи копченою скумбрією, шакшуку, вівсяну кашу з яблуками і корицею, сирники з сиру, салати, паштети, млинці з м'ясом і сиром, фаршировані яйця, сири, десерти і, зрозуміло, – напої, чай, кава, фреші, вина.

Час: 9.00 – 13.00, щосуботи та щонеділі

Ціна: 249 гривень

Бронювання: +38 (050) 386 3629

Аристократичні подільські сніданки в "Канапка барі"

"Канапка бар" – це мініатюрний гастробар на Андріївському узвозі. Тут все створено для гедонізму. В першу чергу – сніданки-буфет.

Сніданки незмінно включають в себе ігристе і тихе вино, свіжу випічку (бріоші, круасани, багети), масло, йогурти і сири власного виробництва та сиров'ялені ковбаси, яйця пашот з соусом голландез, паштет з печінки цесарки і фазана з морквяним мусом, фаршировані яйця, форшмак з яблучним желе, паштет з гороху з ферментованою капустою, гранолу, сирники з шоколадом, джеми і мед. Крім того, за невелику доплату можна отримати ще і півдюжини устриць.

Час: 10.00 – 14.00, щосуботи і щонеділі

Ціна: 249 гривень / 398 гривень (з устрицями)

Бронювання: +38 (097) 448 1433

Бранчі в "Бессарабії"

Бессарабська кухня – це безліч делікатесної риби і морепродуктів, баранина, овочі і трави. Бодега "Бессарабія" використовує все це розмаїття і застосовує до них сучасні кулінарні техніки.

Бранчі в "Бессарабії" пропонують без обмежень устриці, чорноморські мідії, раки, смажену ставридку, мітітей, хумус, мазанки, паштети, мамалигу зі шкварками, гарячі вертути, плацинди, круасани, шакшуку, яйця-пашот, сирники, бессарабські сири, фермерський йогурт, вина і домашні компоти.

Час: 9.00 – 13.00, щосуботи і щонеділі

Ціна: 298 гривень

Бронювання: +38 (098) 356 8686

Великий одеський бранч в "Любчику"

Говорячи про гостинність, важко не згадати про одеські застілля. Ресторан "Любчик" на Воздвиженці запрошує саме на такий бранч в одеському стилі. Кожні вихідні тут з'являються устриці, розвали смаженої риби, раки і мідії, кілька видів ікри, всілякі соління, слабосоленая тюлечка, шашлики, юшка, плов, пиво, вино, квас, компот і багато іншого. Лімітів немає.

Час: 12.00 – 15.00, щосуботи і щонеділі

Ціна: 399 гривень

Бронювання: +38 (050) 390 6131

Великий м'ясний бранч в ресторані "Ватра"

"Ватра" – м'ясний український ресторан. Тут гуцульська естетика перетинається з референсами до робіт Девіда Лінча. Атмосфера – містична. Тут люблять експериментувати з хоспером і коптильнею, а ще люблять великі порції і смачну їжу. Підтвердження тому – пропонований "Ватрою" бранч.

Кожні вихідні можна без обмежень пригощатися бріскетом, копченими реберцями, індичкою, пастрамі, шовдарю, пікницею (закарпатською ковбасою) з мангалиці, сендвічем з баранячими нирками, дунайкою, копченим сомом, фореллю, а також різноманітними салатами, карпатськими сирами, баношем, бограчем, штруделем з вишнями і гарбузом, фруктами в карамелі, вином, узварами і морсами.

Час: 12.00 – 15.00, щосуботи і щонеділі

Ціна: 499 гривень

Бронювання: +38 (095) 325 7979

Nikkei-бранчі в RONIN

Порівняно новим і незвичним для київських гастрономів явищем є Nikkei – японсько-перуанська кухня. Об'єднуючи японську, китайську і перуанську гастрономічні культури в RONIN готують севіче, Nikkei-суші і ролли, каусас, антикучос, рибу дикого лову і стейки.

Щонеділі ресторан проводить тематичні бранчі, присвячені делікатесним продуктам: лобстерам, крабам, глибоководним креветкам. Крім продуктів, що є темою бранча, гостям пропонують устриці, севіче, тостадітос з сибаса чи яловичини, салати (з кіноа і восьминогом, з креветками), карамелізовані баклажани, дімсами, найрізноманітніші суші і роли в стилі Nikkei, стейки, бургери з мармуровою яловичиною, рамен, локшину і рис з добавками, каусас з восьминогів, десерти, вино, глінтвейн, лимонади.

Час: 12.00 – 15.00, щонеділі

Ціна: 899 гривень

Бронювання: +38 (068) 713 1414

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.