
Куди піти на бранч в Києві
Суботні чи недільні бранчі - відмінна можливість провести вихідний день у колі коханих людей і приємній атмосфері, а не змарнувати його на кухні. Їжу і напої - від вина і устриць до інших делікатесів - під час бранчів можна брати без обмежень, заплативши невелику фіксовану суму. Одним з піонерів розвитку бранч-культури в Україні є Сім'я ресторанів Діми Борисова. Vogue.ua подивився, що пропонують у його закладах.

Chicken Kyiv – це альтернативна історія міста. Тут лакові поверхні, каштани на стінах, глибокі зелені кольори і люстри, як на метро «Олімпійська». А ще страви, які подавалися в культових ресторанах Києва - від котлети по-київськи до олів'є з раковими шийками.

У вихідні тут подають великі київські сніданки. Йдеться про сніданок-буфет, коли за фіксовану плату ви отримуєте необмежену кількість їжі і напоїв: ігристе і тихе вино, устриці, млинці з червоною ікрою, лосось гравлакс, профітролі з паштетами, м'ясні спеціалітети, сири, яйця пашот, скрембл, пиріг зі шпинатом і рибою, млинчики з м'яким сиром, сметаною і вишнею, гранола і мюслі з йогуртом, сирники і, звичайно, свіжу випічку: бріоші, булочки, кекси, мафіни, пиріжки, гріссіні.


Время: 9.00 – 13.00, каждую субботу и воскресенье
Цена: 198 гривен
Бронирование: +38 (050) 405 4055
«Барсук» - космополітичний гастробар. Саме тут близько двох років тому була відновлена добра київська традиція снідати з ігристим вином. Ресторан продовжує підтримувати традицію і зараз.

Щосуботи та щонеділі тут без обмежень подають омлети і скрембл з різними добавками, яйця Бенедикт з підсмаженим беконом чи копченою скумбрією, шакшуку, вівсяну кашу з яблуками і корицею, сирники з сиру, салати, паштети, млинці з м'ясом і сиром, фаршировані яйця, сири, десерти і, зрозуміло, - напої, чай, кава, фреші, вина.


Час: 9.00 – 13.00, щосуботи та щонеділі
Ціна: 249 гривень
Бронювання: +38 (050) 386 3629
«Канапка бар» - це мініатюрний гастробар на Андріївському узвозі. Тут все створено для гедонізму. В першу чергу - сніданки-буфет.

Сніданки незмінно включають в себе ігристе і тихе вино, свіжу випічку (бріоші, круасани, багети), масло, йогурти і сири власного виробництва та сиров'ялені ковбаси, яйця пашот з соусом голландез, паштет з печінки цесарки і фазана з морквяним мусом, фаршировані яйця, форшмак з яблучним желе, паштет з гороху з ферментованою капустою, гранолу, сирники з шоколадом, джеми і мед. Крім того, за невелику доплату можна отримати ще і півдюжини устриць.


Час: 10.00 – 14.00, щосуботи і щонеділі
Ціна: 249 гривень / 398 гривень (з устрицями)
Бронювання: +38 (097) 448 1433
Бессарабська кухня - це безліч делікатесної риби і морепродуктів, баранина, овочі і трави. Бодега «Бессарабія» використовує все це розмаїття і застосовує до них сучасні кулінарні техніки.

Бранчі в «Бессарабії» пропонують без обмежень устриці, чорноморські мідії, раки, смажену ставридку, мітітей, хумус, мазанки, паштети, мамалигу зі шкварками, гарячі вертути, плацинди, круасани, шакшуку, яйця-пашот, сирники, бессарабські сири, фермерський йогурт, вина і домашні компоти.


Час: 9.00 – 13.00, щосуботи і щонеділі
Ціна: 298 гривень
Бронювання: +38 (098) 356 8686
Говорячи про гостинність, важко не згадати про одеські застілля. Ресторан «Любчик» на Воздвиженці запрошує саме на такий бранч в одеському стилі. Кожні вихідні тут з'являються устриці, розвали смаженої риби, раки і мідії, кілька видів ікри, всілякі соління, слабосоленая тюлечка, шашлики, юшка, плов, пиво, вино, квас, компот і багато іншого. Лімітів немає.



Час: 12.00 – 15.00, щосуботи і щонеділі
Ціна: 399 гривень
Бронювання: +38 (050) 390 6131
«Ватра» - м'ясний український ресторан. Тут гуцульська естетика перетинається з референсами до робіт Девіда Лінча. Атмосфера - містична. Тут люблять експериментувати з хоспером і коптильнею, а ще люблять великі порції і смачну їжу. Підтвердження тому - пропонований «Ватрою» бранч.

Кожні вихідні можна без обмежень пригощатися бріскетом, копченими реберцями, індичкою, пастрамі, шовдарю, пікницею (закарпатською ковбасою) з мангалиці, сендвічем з баранячими нирками, дунайкою, копченим сомом, фореллю, а також різноманітними салатами, карпатськими сирами, баношем, бограчем, штруделем з вишнями і гарбузом, фруктами в карамелі, вином, узварами і морсами.


Час: 12.00 – 15.00, щосуботи і щонеділі
Ціна: 499 гривень
Бронювання: +38 (095) 325 7979
Порівняно новим і незвичним для київських гастрономів явищем є Nikkei - японсько-перуанська кухня. Об'єднуючи японську, китайську і перуанську гастрономічні культури в RONIN готують севіче, Nikkei-суші і ролли, каусас, антикучос, рибу дикого лову і стейки.


Щонеділі ресторан проводить тематичні бранчі, присвячені делікатесним продуктам: лобстерам, крабам, глибоководним креветкам. Крім продуктів, що є темою бранча, гостям пропонують устриці, севіче, тостадітос з сибаса чи яловичини, салати (з кіноа і восьминогом, з креветками), карамелізовані баклажани, дімсами, найрізноманітніші суші і роли в стилі Nikkei, стейки, бургери з мармуровою яловичиною, рамен, локшину і рис з добавками, каусас з восьминогів, десерти, вино, глінтвейн, лимонади.

Час: 12.00 – 15.00, щонеділі
Ціна: 899 гривень
Бронювання: +38 (068) 713 1414
Ще в розділі FOOD
Популярне

«Я не втягуватиму живота»: Селена Гомес позує в купальнику – і це справжнє натхнення

Як приготувати легендарний сливовий пиріг за рецептом The New York Times

«Тайра, це Принц Гаррі»: українська парамедикиня розповіла про телефонну розмову з герцогом Сассекським

На чому заробляє Кайлі Дженнер

5 книжок, щоб закохатися в сучасну українську літературу

10 архівних фотографій Біллі Боба Торнтона та Анджеліни Джолі

Історія кохання: принц Гаррі й Меган Маркл

Наймодніше взуття цього вересня

5 найкращих пісень Вітні Г'юстон

10 шедеврів Енді Воргола

«Крабики» повертаються – і ось приклад для натхнення

5 стрічок з Дастіном Гоффманом, які варто подивитися кожному
Не слідуйте за модою
- відчувайте її
Дякуємо!
На вказану вами адресу було відправлено листа.
Підтвердіть, будь ласка, свою підписку.