RU UA

Журнал VOGUE

Підписатися
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь, що ознайомились з оновленою політикою конфіденційності і погоджуєтесь на використання файлів cookie.
Погоджуюсь

Броколі, яку ви полюбите: простий геніальний рецепт від дизайнерки Крістіни Бобкової

29 листопада 2021

Крістіна Бобкова — не тільки талановита дизайнерка, а й чудова кулінарка. З vogue.ua вона поділилася рецептом своєї броколі, яка може стати зіркою вечері

Інгредієнти:

Броколі — 1 шт.

Горгондзола крему або горгондзола маскарпоне — 100 г

Вершки 10% — 50 мл

¼ зубка часнику

По 1 ст. л. кунжуту, насіння льону, кедрових горіхів

Сіль на смак

Приготування:

Відварити броколі аль денте й викласти на блюдо.

У каструльці на невеликому вогні розтопити горгондзолу у вершках, періодично помішуючи. Додати 1/4 зубка часнику. Коли закипить, зняти з вогню й остудити. Полити соусом броколі.

На сухій розпеченій сковорідці швидко обсмажити кунжут, насіння льону й кедрові горіхи. Посипати сумішшю броколі.

До речі, суміш горіхів, насіння й кунжуту, пропечена на сковорідці, — таємниця, яку я вивідала в мішленівського шефа у швейцарському ресторані. Суміш годиться для того, щоб посипати нею будь-які салати. 

здорове харчування · рецепт ·

Ще в розділі Ресторани

Популярне