До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Легендарна адреса: апартаменти Ельзи Скіапареллі на 22 Rue de Berri

Колишні апартаменти Ельзи Скіапареллі отримали нове життя. Як розповідала у свій час легендарна дизайнер, саме доля привела її до дому 22 на вулиці Рю де Беррі в 8-му окрузі Парижа. До того ж Ельза була далекою родичкою колишньої власниці будинку – принцеси Матильди Бонапарт, племінниці Наполеона, а ще Скіапареллі була забобонною і вважала, що чотири, її щасливе число. Таким чином, цифри будинку вказали їй вірне рішення і вона придбала нерухомість та перетворила особняк в модний креативний простір. Пізніше в ньому зупинялися багато знаменитостей, в їх числі Сальвадор Далі і Юбер де Живанши.

Lobby, Hôtel de Berri

Тепер же легендарні володіння Ельзи Скіапареллі перетворили на розкішний бутік-готель Hôtel de Berri, який входить в мережу люксових готелів Marriott. Площу особняка розділили на 75 номерів, в кожному розмістили меблі з багатовіковою історією і твори мистецтва як декор, від малюнків Пабло Пікассо до Жана Кокто. Понад 700 шедеврів наповнюють готель, в одному тільки вестибюлі налічується 50 антикваріатів.

Реклама

Є ще один секретний елемент у цього розкішного особняка – двір, 900 квадратних метрів – справжні джунглі з коктейлями і видом на неокласичні фрески. "Ви потрапляєте в справжню паризьку атмосферу", – пишаються в Hôtel de Berri.

<b>Hotel de Berri</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.