До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Guzema Fine Jewelry відкрили бутик в історичному центрі Львова

Український ювелірний бренд Guzema Fine Jewelry розширюється: новий флагманський бутик відкрився у Львові. Це третя локація Guzema — і перша за межами Києва.

"Ми хотіли дарувати виняткові спогади усім прихильникам бренду, і не тільки в столиці. Увага до деталей, продовження філософії be yourself — feel special, розвиток естетичного ландшафту Львова, — все це втілено в просторі Guzema", — каже засновниця бренду Валерія Гузема.

Реклама

"Команда одностайно зупинила вибір саме на цьому місті, адже Львів захоплює своєю чарівністю, тут кожен куточок шепоче про історії минулого, а вулички зберігають спогади", — додає Валерія. До вибору локації поставились відповідально — на пошуки та ремонт витратили рік. Бутик розташований на одній з найгарніших вулиць Львова, проспекті Шевченка, двері-в-двері з історичною цукернею "Вероніка".

У двох залах, які за настроєм нагадують радше кімнати світського салону, представлений повний асортимент бренду. В інтер’єрі — світлини фотографки Валерії Леванової: укрупнені ботанічні композиції з прикрасами Guzema. Меблі, свічки і посуд для частування гостей чаєм, кавою або ігристим — ексклюзиви від українських марок. На книжковій поличці, поміж іншого, — артбук до п’ятиріччя українського Vogue і свіжий спільний проєкт Guzema із видавництвом "А-ба-ба-га-ла-ма-га" — збірка віршів про любов "Так ніхто не кохав".

Валерія Гузема та її команда багато говорять про почуття в контексті своєї роботи. "Є речі, які не змінюються. Guzema — це 100 відсотків про любов, емоції, про відчуття насолоди життям, — говорить засновниця. І додає: — Ми раді всім. Кожен, хто заходить у наш простір, є нашим другом. Це моє бажання — зустрічати гостей як удома".

Бутик Guzema Fine Jewelry чекає у Львові на проспекті Шевченка, 23.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.