До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ароматичний декор на весіллі принца Гаррі і Меган Маркл

Декор каплиці Святого Георгія

Якщо створенням аромату для Меган Маркл в день весілля займалася компанія Floris London, то для ольфакторного декору пара вибрала французький бренд Diptyque. Ексклюзивно для королівської пари вони створили ароматичні свічки і парфумовані спреї. Про це заявила представник бренду Фаббіен Моні, та додала, що один із засновників Diptyque, парфумер Десмонд Нокс-Літ, народився в Великобританії, що робить співпрацю з королівською родиною особливою.

<b>Свечи свадьба</b>

Реклама

Запахи Diptyque прикрашали кімнати, в яких Гаррі і Меган готувалися до весілля, а також каплицю Святого Георгія, в якій минула церемонія. Основою аромату стали свіжі квіткові ноти. Ймовірно, вони повторювали склад весільного букета герцогині Сассекської, в який увійшли білі садові троянди, півонії, незабудки і наперстянка.

Нагадаємо, що на весіллі Кейт Міддлтон і принца Вільяма також використовували ароматичні свічки. Пара обрала їх від бренду Jo Malone.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.