До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Героїні "Сексу і Міста" 20 років тому і сьогодні

6 червня 1998 року на каналі HBO презентували перший епізод телесеріалу "Секс і Місто", якому тоді ще тільки належало стати культовим. За кілька днів до офіційної прем'єри відбувся його закритий показ. Vogue.ua згадав, як це було тоді, і дізнався, як 20 років по тому ведеться головним героїням шоу.

Рекламна кампанія серіалу "Секс і МІсто"
Сара Джессіка Паркер

Акторці Сарі Джессіці Паркер дісталася головна роль у серіалі – колумністки Керрі Бредшоу, що живе на Мангеттені і перебуває у постійному пошуку принца на білому коні. У житті акторка давно щаслива з чоловіком Меттью Бродеріком, з яким разом вже більше 20 років. Саме з ним вона і прийшла на ту закриту прем'єру, куди одягнула вузьку сукню відтінку пряженого молока.

Реклама
Сара Джессіка Паркер і Меттью Бродерік, 1998

Після ролі Керрі вона зіграла більше, ніж у 10 фільмах, але в серцях мільйонів все одно залишилася енергійною журналісткою, що біжить Нью-Йорком у човниках Manolo Blahnik. Як і у міс Бредшоу, у Паркер була і є величезна пристрасть до моди. Саме вона зараз займає все більше її часу: акторка успішно розвиває взуттєвий бренд SJP, співпрацює з GAP і навіть зайнялася створенням ювелірних прикрас.

Сара Джессіка Паркер, 2018
Синтія Ніксон

Синтія Ніксон, відома за серіалом як рудоволоса феміністка Міранда Гоббс, ще до виходу серіалу була номінована на престижну премію "Тоні" за гру у театрі. Однак весь світ запам'ятав її саме як Гоббс, а експерти відзначили цю роль статуеткою "Еммі". На прем'єрі серіалу 1998 року Ніксон вразила присутніх зачіскою в стилі панк, чим ще раз підтвердила, що загальноприйняті стандарти не для неї.

Синтія Ніксон, 1998

Через 20 років Ніксон продовжує свою боротьбу зі штампами та кліше, а в березні 2018 року і взагалі оголосила про намір балотуватись на пост губернатора Нью-Йорка. Тепер, щоправда, вона носить лаконічні брючні двійки і з волоссям більше не жартує.

Синтія Ніксон, 2018
Кім Кетролл

У Кім Кетролл у "Сексі і Місті" була роль спокусливої і сексапільної Саманти, яка у стосунках з чоловіками не боялася виявляти ініціативу. Серіал приніс їй рекламний контракт з Pepsi і пропозицію написати книжку про секс – їх вона випустила вже три. Образ Кетролл на прем'єрі 1998 року був відповідним: яскраво-червона відверта сукня одразу давала зрозуміти, що в її героїні вирує вулкан пристрастей.

Кім Кетролл, 1998

Тепер 62-річна Кетролл не любить згадувати про серіал і навіть відмовилася від продовження зйомок, через що посварилася з Сарою Джессікою Паркер. Торік на британському ток-шоу Life Stories з Пірсом Морганом вона розповіла, що саме через зайнятість у серіалі не народила дітей. Сьогодні Кетролл живе в Лондоні і рідко з'являється на публіці.

Кім Кетролл, 2018
Крістін Девіс


Акторці Крістін Девіс дісталася роль прекрасної Шарлотти Йорк, у якої завжди домінували сімейні цінності. З чотирьох подруг її образ найбільш консервативний і позитивний, а на прем'єрі 1998 року тішила погляд її оранжево-золотиста сукня-футляр на тонких бретелях.

Крістін Девіс, 1998

Сьогодні Девіс зосередилася на вихованні дітей: двох малюків – дівчинку і хлопчика – акторка прийняла у родину, відповідно, у 2011-му і 2018-му роках.

Крістін Девіс, 2018

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.