До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Секс і Місто: з чого складається гардероб Саманти Джонс

21 серпня народилася одна з головних зірок серіалу та фільмів "Секс і Місто", Кім Кеттролл. Крім незліченної кількості кінострічок і бурхливого особистого життя, Кім випустила три книжки: "Задоволення або Мистецтво жіночого оргазму", "Досьє на сексуальність" і "Being a Girl". Та ще цікавішим є образ її героїні Саманти Джонс у головному серіалі початку двотисячних. А якщо взяти до уваги, що мода тих років стрімко повертається, то є сенс подивитися, що носила Саманта, і надихнутися її зухвалим стилем.

Золото

Хто не пам'ятає золотий костюм Саманти Джонс і її мікро-мікро бандо. Звичайно, щоб виходити в світ з настільки оголеним животом, потрібно мати ідеальну форму, щонайменше як у Кім Кеттролл.

Реклама

<b>ким1</b>

Жакети з великими ґудзиками

Вузькі жакети з широкими плечима і великими, часто золотими або мідними, ґудзиками, – це такий собі привіт з вісімдесятих. Зараз такі костюми знову повернулися в моду, тому слід придивитися до схожих моделей.

<b>ким 2</b>

Великі брошки і сережки

Взагалі у Саманти Джонс не могло бути дрібних прикрас, адже вона дівчина "з розмахом", тому аксесуари і коштовності носила виразні. І була права: іноді однієї великої брошки або кліпса з лого Chanel вистачає, щоб зробити образ завершеним і чітким.

<b>ким3</b>

<b>ким6</b>

Яскраві чисті кольори

Було б дивно, якби така яскрава дівчина, як Саманта, носила нудні сірі костюми або нудні довгі спідниці. Тільки найяскравіші барви, найефектніші спідниці та найглибші декольте.

<b>ким4</b>

Логоманія

Ознака часу – лого на поясах, хустках, сумках і туфлях. Як вірний адепт моди нульових, Саманта дотримується головного правила: чим помітніше лого, тим краще. Полювання за брендовими речами одного разу зіграло з нею злий жарт: на вечірці Playboy всі побачили, що її сумка Fendi підроблена. Великі гонки за брендами іноді можуть призвести до поразок.

<b>ким5</b>

Читайте також:

Образ дня: Меланія Трамп у сукні Delpozo

Зірковий приклад: укорочені топи Джіджі Хадід

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.