До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

20 суконь у стилі Керрі Бредшоу

6 червня виповнюється 21 рік з моменту виходу першого епізоду серіалу "Секс і Місто", що миттєво став культовим. Отримати цей статус йому вдалося, зокрема, завдяки модним образам головних героїнь, які надихнули мільйони глядачок з усіх усюд. Сьогодні образи Керрі Бредшоу та її подруг актуальні як ніколи: дизайнери все частіше надихаються модою 2000-х років і дарують їй нове життя. Vogue.ua переглянув улюблений серіал і вибрав 20 суконь у стилі Керрі.

Керрі Бредшоу
Акварель

Ніжно-рожева сукня з акварельним малюнком стала однією з найбільш пам'ятних у гардеробі міс Бредшоу і передбачила моду на вбрання з безліччю оборок, але при цьому, що не приховує фігуру. Цього літа моделі зі схожим настроєм можна знайти в романтичних колекціях Zimmermann, RED Valentino і Ulla Johnson.

Реклама

<b>Carrie_Floral</b>

Ближче до тіла

Носити сукні-комбінації сміливо і без докорів сумління нас навчила Сара Джессіка Паркер, від героїні якої в шовкових вбраннях на тонких бретелях – не відірвати погляду. Сьогодні такими складно когось здивувати, але тоді це було провокаційною новизною.

<b>Carrie_SlipDress</b>

Ретро-привіт

Улюблена колумністка не була байдужою і до суконь у стилі ретро. І якщо для численних вечірок вона часто вибирала стиль 1920-х років, то для повсякденного життя їй чудово личили сорокові. Смужка, підкреслена талія і довжина міді – ще нікому не зашкодили.

<b>Carrie_Striped</b>

Не треба соромитися

Якщо у тебе є ноги, то потрібно їх показувати, – була впевнена Керрі Бредшоу і час від часу сама це робила. Одним з найбільш сексапільних образів "Сексу і Міста" визнана її маленька чорна сукня, схожа на привіт з мінімалістичних 1990-х.

<b>Carrie_LBD</b>

Ритми фокстроту

Стиль дівчат-флеперів надзвичайно пасував активній і завзятій Керрі Бредшоу, а розшита лелітками міні-сукня вже довгі роки не втрачає своєї актуальності – в такій зручно рухатися і при цьому мати ошатний вигляд.

<b>Carrie_Sequined</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.