До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

6 найкращих серіалів червня

Від гучних повернень улюблених серіалів як-от "Оповідь служниці" і "Велика маленька брехня" до великих прем'єр – розповідаємо, які релізи не можна пропустити в червні.

Ніколь Кідман і Меріл Стріп у серіалі "Велика маленька брехня"
"Чорне дзеркало"

На стримінговій платформі Netflix представили п'ятий сезон серіалу "Чорне дзеркало" – головне шоу про технопараною XXI століття. У нових епізодах у центрі сюжету буде кілька історій, що описують, як технічний прогрес може вплинути на різні аспекти нашого життя. П'ятий сезон складають всього три епізоди, але продюсери шоу компенсують це достатком зірок в акторському складі. Так, у шоу з'являться Майлі Сайрус, Ендрю Скотт, Ентоні Макі.

Реклама

Дата виходу – 5 червня,Netflix

"Оповідь служниці"

На екрани виходить третій сезон "Оповіді служниці". У нових епізодах Джун у виконанні Елізабет Мосс повертається в Гілеад, щоб очолити протест. За словами творців, вони вирішили зосередитися не на зовнішніх подіях, адже їм дорікали за надмірну кровавість другого сезону, а на внутрішніх трансформаціях героїв, які готуються до революції. Новий сезон буде довшим ніж раніше і складатиметься з 13 епізодів.

Дата виходу – 5 червня, Hulu

"Велика маленька брехня"

Довгоочікуване повернення одного з найгучніших серіалів 2017 року, який в сезон кінонагород зібрав ледь не всі "Золоті глобуси" і "Еммі". Ніколь Кідман, Різ Візерспун, Зої Кравіц, Лора Дерн і Шейлін Вудлі зіткнуться з наслідками пригоди, яка трапилася наприкінці першого сезону. Проблеми Монтерейській п'ятірці створюватиме новоприбула Меріл Стріп, яка грає маму Перрі. Вона приїде в каліфорнійське місто, щоб таки витиснути правду, пов'язану із загибеллю сина.

Дата виходу – 9 червня, Sky Atlantic

"Занадто старий, щоб померти молодим"

На Amazon Video виходить міні-серіал з 10 епізодів, у якому взірцевий актор Майлз Теллер грає поліцейського, що став вбивцею. Головний герой зв'язується зі злочинним світом Лос-Анджелеса, населеним якудза, членами російської мафії, мексиканським картелем і іншими сумнівними персонажами. Два епізоди шоу дебютували на Каннському кінофестивалі, думки критиків розділилися: деякі назвали серіал утомливим і надто жорстоким, а інші вирішили, що він стильний і гіпнотичний. Така реакція цілком передбачувана, якщо взяти до уваги, що режисером і сценаристом шоу працював датчанин Ніколас Віндінг Рефн ("Неоновий демон"). Його роботи практично завжди викликають спектр протилежних емоцій, але при цьому залишаються цікавими глядачеві.

Дата виходу 14 червня, Amazon Video.

"Підводний човен"

"Підводний човен" – сиквел відомої однойменної стрічки 1981 року Вольфганга Петерсена. Дія восьмисерійного міні-шоу відбувається у час Другої світової війни, восени 1942 року. Серіал присвячений екіпажу німецького підводного човна U-612, а також "наземній" сюжетній лінії, зосередженій на військовослужбовцях союзних військ та французькому опорі. Цікаво, що кожен персонаж серіалу говоритиме своєю мовою, тому будьте готові стежити за субтитрами.

Дата виходу 17 червня, Hulu.

"Найгучніший голос у кімнаті"

Том Маккарті, найбільше відомий завдяки оскароносному фільму "В центрі уваги", адаптував бестселер репортера New York Magazine Габріеля Шермана "Найгучніший голос у кімнаті". Це напружена історія про главу Fox News, Роджера Ейлса. Серіал проллє світло на різні періоди життя Ейлса: від моменту, коли він став лідером Республіканської партії, до спогадів про важливі події в житті головного героя, включно з його першою зустріччю з Річардом Ніксоном і звинуваченнями в сексуальних домаганнях, які призвели до закінчення його кар'єри на Fox News. Майже невпізнанний Рассел Кроу дебютує на телебаченні в ролі Ейлса, а Наомі Воттс зіграє ведучу Fox News, Гретхен Карлсон.

Дата виходу – 30 червня, Showtime.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.